Avoimia työpaikkoja Loistossa

Verkkonuorisotyön ammattilainen, tule mukaan Loiston joukkoon!

Loisto Setlementti ry hakee digitaalisen nuorisotyön koordinaattoria 

Loisto setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton setlementtiyhdistys, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisellä työotteella. Rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenään. 

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.-31.12.2019 digitaalisen nuorisotyön koordinaattoria kehittämään verkkoauttamispalveluitamme. 

Digitaalisen nuorisotyön koordinaattorin tehtäviin kuuluu Loiston verkkoauttamispalveluiden toteuttaminen käytännön tasolla, chat-työn tiimin koordinointia ja tukemista. Koordinaattori arvioi ja kehittää verkkoauttamispalveluita yhteistyössä Loiston eri toimintojen kanssa. Työnkuvaan kuuluvat lisäksi verkkoauttamistyöhön liittyvä viestintä, vapaaehtoisten koordinointi ja koulutus sekä verkostotyö muiden alan toimijoiden kanssa. 

Edellytämme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (sosionomi, ohjaustoiminnan artenomi, yhteisöpedagogi tai vastaava)
  • kokemusta niin verkossa kuin kasvokkain tehtävästä nuorisotyöstä
  • sitoutumista setlementtiarvoihin

Toivomme, että tunnistat itsessäsi tiimipelaajan. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja verkostoidut luontevasti. Suhtaudut työhösi joustavasti mutta tunnistat myös omat rajasi. 

Tarjoamme Sinulle innostavan työyhteisön, jossa kohtaamme toisiamme arvostavasti ja jossa myös jokainen työntekijä saa loistaa.  

Työaika on kokoaikainen, mahdollisuus myös 80-90% työaikaan. Palkka määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään 1.9.2019. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2019 asti, mutta työ voi mahdollisesti jatkua tämän jälkeenkin. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Lähetä hakemuksesi 11.8.2019 klo 18 mennessä sähköpostitse loisto@loistosetlementti.fi. Laita sähköpostin otsikoksi ”digitaalisen nuorisotyön koordinaattori”. 

Vastaamme tiedusteluihin sähköpostitse 31.8.2019 asti, puhelinaika 29.7.-31.7.2019 klo 10-14 välisenä aikana. Tiedustelutpauliina.sneck@loistosetlementti.fi, 050-3051717.