Siirry sisältöön

Terapiapalvelut

Psykoterapiapalvelut nuorille

Tarjoamme psykoterapiaa 16 – 29 vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Psykoterapiassa voit käsitellä vaikeita kokemuksiasi luottamuksellisesti ja löytää niihin ratkaisuja. Psykoterapia on matka itseesi, tällä matkalla terapeutti kulkee rinnallasi, tukien ja kannustaen. Yhteisen työskentelyn lähtökohtana on turvallinen terapiasuhde, jossa kaikenlaiset kokemukset, tunteet ja ajatukset voivat tulla nähdyiksi, kohdatuiksi ja myötätunnolla tutkituiksi. Matkaa taittaessasi voit vähitellen huomata kuinka alkuperäiset ongelmasi alkavat hellittämään ja sinun on mahdollista kokeilla uudenlaisia, paremmin tätä hetkeä palvelevia toimintatapoja arjessasi. Voit alkaa toteutumaan elämässäsi täydemmin; ”syttyä loistamaan” omana aitona itsenäsi.

Terapiapalvelut löytyvät osoitteessa Hämeentie 13 B, 4 krs. (sisään Kaikupihan kautta).

Psykoterapeuttimme ovat Valviran laillistamia ja Kelan hyväksymiä ammattihenkilöitä. Psykoterapia voi olla lyhyt- tai pitkäkestoista eli kestää muutamista tapaamiskerroista useampaan vuoteen.

 

Psykoterapeutit Loisto setlementissä

Marjo Heinonen
integratiivinen psykoterapeutti, tanssi- ja liiketerapeutti
marjo.heinonen@loistosetlementti.fi
p. 041 5057366
https://minduu.fi/fi/profiili/marjo_heinonen

Hinnasto vuosi 2021:
tutustumiskäynti 85€
vakiokäynti: 85€

Jos saat Kelan kuntoutuspsykoterapiatukea, vähennetään vakiokäynnin hinnasta 57,60 € kerralta.

 

Kandela terapia- ja työyhteisöpalvelut

Kandela on kolmen setlementin perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju, joka tarjoaa terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Kehitämme uusia palveluja terapia- ja työyhteisötyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa. Toimintamme pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin ja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Kandelan taustayhteisöinä toimivat Loisto setlementti (Helsinki), Setlementti Tampere ja Vuolle Setlementti (Oulu). Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä Kandelan toiminta on voittoa tavoittelematonta.

Tutustu toimintaamme lisää osoitteessa kandela.fi 

Avoimet työpaikat: 

Johtava psykoterapeutti 

Avoin haku: psykoterapeutti