Tule mukaan

Hei ja kiitos Sinulle siitä, että olet kiinnostunut lasten ja nuorten hyvinvoinnista!

Loisto setlementissä tehdään töitä, jotta jokainen nuori kokisi olevansa arvokas ja ainutlaatuinen. Olemalla mukana toiminnassamme annat tuen tarpeessa olevalle nuorelle mahdollisuuden parempaan huomiseen.

Haluatko sinä olla mukana vaikuttamassa lasten ja nuorten hyvinvointiin? Olet lämpimästi tervetullut mukaan joukkoomme, yhdessä saamme enemmän aikaiseksi!

On monta tapaa tukea Loisto setlementin työtä nuorten hyväksi. Voit liittyä jäseneksi tai osallistua vapaaehtoisena Loiston monipuoliseen toimintaan! Löydä oma tapasi osallistua -pienikin teko riittää!

Loisto setlementti ry:n eri toiminnoissa on vuositasolla lähes 35 000 käyntikertaa ja toiminnassa on säännöllisesti mukana noin 1600 lasta ja nuorta (vuonna 2018). Tuki nuorelle tapahtuu avoimen toiminnan, vertaisryhmätoiminnan, yksilötuen, kysymys-vastauspalstan sekä chatin kautta. Myös erilaiset retket, leirit ja tapahtumat ovat osa Loisto setlementin toimintaa.

Loisto setlementin toiminnan kautta nuorella on mahdollisuus tavata muita nuoria, keskustella oman elämänsä kipukohdista, saada tukea aikuiseksi kasvuun sekä osallistua mielekkääseen vapaa-ajan toimintaan. Loisto setlementissä jokainen nuori kohdataan omana arvokkaana yksilönään ja heitä tuetaan löytämään usko omiin voimavaroihinsa.