Siirry sisältöön

Ammattilaisten avoimet ovet Hämeentiellä 28.2.2020 klo 12-15

Tervetuloa tutustumaan Loisto setlementti ry:n toimintoihin perjantaina 28.2.2020 klo 12-15, jolloin avaamme ovemme sosiaali-, terveys- ja opetusalojen ammattilaisille, opiskelijoille ja muille toiminnastamme kiinnostuneille. 

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata asiantuntijoitamme, tutustua toimintaamme, viritellä kanssamme yhteistyötä ja vaihtaa kuulumisia kanssamme. Mukana tilaisuudessa ovat:

  • Helsingin Tyttöjen Talo
  • Espoon Tyttöjen Talo
  • Seksuaaliväkivaltatyön tiimi
  • Seksuaalikasvatuksen ja -neuvonnan tiimi
  • Poikien Talo
  • Silmu-toiminta nuorille perheille
  • Saunalahden tukiasuntoyhteisö
  • Loisto työpajatoiminta
  • Kunniakäsityksiin ja -konflikteihin liittyvän työn asiantuntijat

Loisto setlementti ry toteuttaa sosiaalista nuorisotyötä eri puolilla pääkaupunkiseutua. Hämeentie 13:sta on kasvanut toimintamme keskus, jossa saman katon alla kohtaamistyötä tekevät Helsingin Tyttöjen Talo, Loisto Paja, Loiston psykoterapiapalvelut, Silmu-toiminta nuorille perheille ja alkuvuodesta 2020 ovensa talon 3. kerroksessa avannut Poikien Talo. Samassa osoitteessa sijaitsee myös Loisto setlementin keskustoimisto.

Poikien Talon uusien tilojen avajaiset

Poikien Talo muutti vuoden vaihteessa Sörnäisten rantatieltä Hämeentien 3. kerrokseen ja on käynnistänyt toimintansa uusissa tiloissa helmikuun alussa. Olet lämpimästi tervetullut katsomaan vastaremontoituja tiloja, kuulemaan kevään tapahtumista ja keskustelemaan Poikien Talolla tehtävästä työstä asiantuntijoidemme kanssa!

Tervetuloa siis yksin tai yhdessä Hämeentielle perjantaina 28. helmikuuta klo 12–15 kuulemaan, mitä sosiaalinen nuorisotyö on, mitä tarkoittaa sukupuoli- ja kulttuurisensitiivinen työote, millaista kohtaamistyötä teemme ja millaista yksilö- ja ryhmämuotoista toimintaa on käynnissä tulevana keväänä eri puolella Loiston toimintoja!

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ammattilaisten avoimiin oviin voit saapua itsellesi sopivana aikana klo 12-15 välillä. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta mikäli saavut suuremman ryhmän kanssa (yli 10 henkilöä), ilmoitathan siitä etukäteen osoitteeseen loisto@loistosetlementti.fi

Käyntiosoite:

Hämeentie 13 A, 00530 Helsinki.

Esteetön sisäänkäynti löytyy Kaikukadun sisäpihan puolelta.

#kohtaaminenmuuttaamaailmaa