Avoin työpaikka: Hankepäällikkö Sua varten somessa-hankkeeseen. Haku auki 9.2.2020 asti!

Kohtaamisen ammattilainen, tule töihin Loistoon!

 

Loisto Setlementti ry etsii Sua varten somessa-hankkeeseen

HANKEPÄÄLLIKKÖÄ

Loisto setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton setlementtiyhdistys, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisellä työotteella. Rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenään.

Sua varten somessa -hanke (2020-2022) on valtakunnallinen digitaalisen nuorisotyön hanke, jota toteuttavat Loisto setlementti, Nicehearts ja Setlementti Puijola. Hankkeessa kehitetään nuorten digitaalisiin ympäristöihin jalkautuva some-työn malli, jossa tarjotaan yksilö- ja ryhmätukea kaltoinkohtelua kokeneille tai sille alttiille 12-21-vuotiaille nuorille.

Hankepäällikön työtehtäviin kuuluvat nuorten kohtaaminen ja tukeminen digitaalisissa ympäristöissä, kehittämishankkeen koordinointi sekä hankkeen seuranta, arviointi ja raportointi. Lisäksi hankepäällikkö kehittää yksilö- ja ryhmämuotoisia digitaalisen auttamisen malleja yhdessä hanketiimin kanssa. Hankkeessa tuotetaan tietoa ja materiaaleja niin nuorille kuin nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille. Hankepäällikkö suunnittelee ja toteuttaa myös ammattilaisille suunnattuja koulutuksia ja toimii yhteistyöverkostoissa.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä nuoriin kohdistuvan kaltoinkohtelun tunnistamiseksi ja ehkäisemiseksi?

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • kokemusta hanketyöstä ja -raportoinnista sekä digitaalisista työympäristöistä
  • nuorisotyön tuntemusta (erityisesti haavoittuvassa asemassa olevat nuoret)
  • valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hallitset sujuvasti sosiaalisen median kanavissa työskentelyn. Olet oma-aloitteinen ja suhtaudut työhösi kehittävästi ja joustavasti tunnistaen omat rajasi. Arvostamme sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisen työotteen tuntemusta.

Tarjoamme sinulle innostavan ja kehittyvän työyhteisön sekä merkityksellisen työtehtävän, jossa saat loistaa omana itsenäsi!

Työtehtävä on määräaikainen 31.12.2022 asti ja alkaa mahdollisimman pian hankerahoituksen varmistuttua. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Lähetä hakemuksesi sekä CV:si 9.2.2020 mennessä osoitteeseen loisto@loistosetlementti.fi otsikolla ”Hankepäällikkö”. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse 30.1. klo 13-15 & 6.2. klo 10-12 Loisto setlementin kehittämispäällikkö Kaisa Luhtala p. 050 588 0411. Haastattelut tehtävään pidetään 13.2.2020.  

#kohtaaminenmuuttaamaailmaa