Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: Hankevastaava Poikien Talo-hankkeeseen Vantaalle – hae 20.6. mennessä!

Loisto setlementti rekrytoi

 

Hankevastaavaa Poikien Talo-hankkeeseen Vantaalle

 

Helsingin Poikien Talolla on jo kymmenen vuoden ajan tehty sosiaalista nuorisotyötä sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisellä työotteella tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi sekä positiivisen, moninaisen mieskuvan vahvistamiseksi. Elokuussa 2021 pääsemme käynnistämään ja kehittämään uutta Poikien Taloa Vantaalle STEA:n myöntämällä 3-vuotisella hankerahoituksella. Hankkeen tavoitteena on kohderyhmään kuuluvien 10–18-vuotiaiden poikien osallisuuden kokemuksen ja tulevaisuuden uskon vahvistaminen sekä väkivallattoman poikakulttuurin edistäminen. Lisäksi hankkeen tavoitteena on lisätä poikien tietoa seksuaaliterveydestä ja vahvistaa lähiyhteisöjen ja yhteisöllisyyden merkitystä kohderyhmään kuuluvien poikien elinympäristössä.

 

Etsimme nyt projektityöhön perehtynyttä idearikasta ja luontevasti verkostoituvaa hankevastaavaa luotsaamaan Vantaalle omaa Poikien Taloa!

 

Hankevastaavana työnkuvaasi kuuluu kokonaisvastuu hankkeen raportoinnista ja talouden seurannasta. Suunnittelet, toteutat ja kehität toimintaa hankkeeseen asetettujen tavoitteiden ja aikataulujen mukaisesti ja rakennat toiminnalle tärkeitä yhteistyöverkostoja. Olet vahvasti läsnä asiakastyössä yhdessä hanketyöntekijän kanssa, joka on lähin työkaverisi. Hankkeen viestintä ja markkinointi ovat myös vastuullasi, ja erilaisissa verkostoissa toimiminen, yhteistyön rakentaminen sekä toiminnan tuloksista viestiminen eri sidosryhmille on sinulle mieluisaa ja luontevaa.

Jotta voit loistaa hankevastaavan tehtävässä, sinulla on tärkeää olla tehtävään soveltuva sosiaali-, kasvatus- tai terveysalan koulutus sekä useamman vuoden työkokemus nuorten kanssa tehtävästä työstä. Kohtaava työote on sinulle oman toimintasi ydintä ja sujahdatkin ketterästi erilaisiin tiimeihin yhteistyön mahdollisuuksiin tarttuen. Sukupuoli- ja kulttuurisensitiivinen työote on sinulle ennestään tuttua.

Erityisesti nämä asiat saavat sinut syttymään: yhteisöllisyys, vertaisuus, osallisuuden vahvistaminen, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Katsomme myös eduksi, jos sinulla on kokemusta seksuaalisuuteen liittyvien teemojen käsittelystä ja kokemusta erilaisista kulttuuritaustoista tulevien ihmisten kanssa työskentelystä. Ja jos satut tuntemaan pääkaupunkiseudun palvelut, vielä parempaa, mutta ei välttämätöntä!

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työtehtävän, jossa saat kehittää, kehittyä ja loistaa omana itsenäsi! Työsi tueksi saat osaavan työyhteisön tuen, työnohjausta, lounas ja liikunta- ja kulttuuriedun sekä monipuoliset työterveyspalvelut.

 


 

Työtehtävä on määräaikainen 31.12.2023 asti (hankekausi 3 vuotta). Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2021. Työ sisältää iltatöitä, mahdollisesti myös viikonlopputöitä.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaan, palkkaluokka G28. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Arvostamme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolisia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri-, tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä

 

Tehtävään haetaan hakulomakkeella, jonka löydät TÄSTÄ LINKISTÄ (avautuu uuteen ikkunaan) 


Haku päättyy 20.6.2021. Haastattelut pidetään viikolla 26. Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään valituiden hakijoiden kanssa videohaastatteluna, toinen haastattelukierros järjestetään kasvotusten.

 

Loisto setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton setlementtiyhdistys, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla ja verkossa. Loistossa työskentelee noin 50 vakituista työntekijää, joiden lisäksi joukkoamme täydentävät tuntityöntekijät sekä vapaaehtoiset. Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisyys, osallisuus ja yhteisöllisyys. Rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenään.