Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: Johtava psykoterapeutti

Tule meille johtavaksi psykoterapeutiksi  

Kiinnostaako sinua työ paikallisen kansalaisjärjestön perustamassa yhtiössä? Innostaako sinuakin yhdenvertaisuuden, moniarvoisuuden ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden edistäminen? Tule meille johtavaksi psykoterapeutiksi Helsinkiin. Pääset osaksi Kandelan terapiayhteisöä ja Loisto setlementin ammattitaitoista työyhteisöä.  

Nykyinen johtava psykoterapeuttimme siirtyy uudenlaisiin haasteisiin ja nyt etsimme uutta, kehittämisorientoitunutta psykoterapeuttia. Meillä pääset tekemään arvokasta terapiatyötä, kehittämään palveluja sekä johtamaan Helsingin tiimiä. Asiakastyön osuus työajasta on noin 75 %.   

Me tarjoamme Sinulle 

 • Monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen työn  
 • Viihtyisät työtilat Helsingin Hämeentiellä hyvin kulkuyhteyksien päässä 
 • Avoimen, ammattitaitoisen ja ihmisläheisen työyhteisön 
 • Yksilötyönohjausta, osaamistasi tukevia koulutuksia sekä tukea esihenkilötyöhön  
 • Työsuhde-etuja, jotka tukevat hyvinvointiasi (ruokaetu, virike- ja hierontaetu, työterveyshuolto, virkistäytymiset ja koulutukset), ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen 
 • Työn ja muun elämän yhteensovittamista helpottavat käytännöt (etätyömahdollisuus, joustotyöaika) 

Sinulta edellytämme 

 • Valviran hyväksymää psykoterapeutin koulutusta 
 • Kelan hyväksyntää kuntoutuspsykoterapian tarjoamiseen  
 • Kokemusta psykoterapiapalveluiden tuottamisesta 16-29-vuotiaiden kohderyhmälle 
 • Vähintään kahden vuoden kokemusta psykoterapiavastaanottotyöstä 

Sinulta toivomme: 

 • Aitoa kiinnostusta toimintaamme kohtaan sekä sitoutumista työtämme ohjaaviin setlementtiarvoihin, joita ovat yhteisöllisyyden voimistavaan vaikutukseen uskominen, yksilön kunnioittaminen kaikissa tilanteissa sekä moninaisuuden arvostaminen 
 • Kokemusta esihenkilötyöstä  

Tietoa meistä 

Loisto setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton setlementtiyhdistys, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla ja verkossa. Loistossa työskentelee noin 50 päätoimista työntekijää, joiden lisäksi joukkoamme täydentävät tuntityöntekijät sekä vapaaehtoiset. Toimintaamme kuuluu Tyttöjen Talo ja Poikien Talo -toiminnan lisäksi monipuolisesti sukupuoli- ja kulttuurisensitiivistä toimintaa pääkaupunkiseudulla. Erityistä kohdennettua toimintaa ovat mm. seksuaaliväkivaltatyö ja kunniakäsityksiin ja -konflikteihin liittyvä työ.  

Kandela on valtakunnallinen terapia- ja yhteisöpalvelujen yritys, jonka ovat perustaneet kolme setlementtiä. Helsingissä Kandelan psykoterapiapalveluiden tuotto ohjataan Loisto setlementin toteuttamaan sosiaaliseen nuorisotyöhön.
_____________________________________________________________________________________

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.  

Hae tehtävää 15.10.22 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.  

Lähetä Vapaamuotoinen hakemus sekä CV palkkatoivomuksineen meille sähköpostitse: loisto@loistosetlementti.fi  

Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse:
Toiminnanjohtaja Kari Ollila p. 0400656739  12.10 klo 12-14
Johtava psykoterapeutti Päivi Korkeala p 050 337 4772  ke 28.9. klo 17-18 ja ke 5.10. klo 17 -18