Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: Johtava psykoterapeutti

Etsimme nyt

Johtavaa psykoterapeuttia kehittämään psykoterapiapalveluitamme

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset johtamaan, toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen!

Haemme johtavaa psykoterapeuttia kokoaikaiseen työsuhteeseen Kandela terapia- ja työyhteisöpalveluihin Helsinkiin.

Kandela on kolmen setlementin perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju, joka tarjoaa terapeuttista tukea matalalla kynnyksellä. Kehitämme uusia palveluja terapia- ja työyhteisötyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa. Toimintamme pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin ja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Kandelan taustayhteisöinä toimivat Loisto setlementti (Helsinki), Setlementti Tampere ja Vuolle Setlementti (Oulu). Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä Kandelan toiminta on voittoa tavoittelematonta.

Helsingissä Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Loisto setlementti ry. Loisto setlementissä teemme työtä pääkaupunkiseudun lasten ja nuorten (0–29-vuotiaat) ja heidän perheidensä kanssa. Yhdistyksemme on pioneeri sukupuolisensitiivisessä työssä Suomessa ja perustimme Suomen ensimmäisen Tyttöjen Talon Helsinkiin vuonna 1999. Nykyisin toimintamme käsittää Tyttöjen Talojen ja Poikien Talo toiminnan lisäksi sukupuolisensitiivistä ja kulttuurisensitiivistä toimintaa laajasti pääkaupunkiseudulla. Erityistä kohdennettua toimintaa ovat mm. seksuaaliväkivaltatyö ja kunniakäsityksiin ja -konflikteihin liittyvä työ. Nuorille suunnattujen psykoterapiapalveluiden tuotto ohjataan Loisto setlementin toteuttamaan sosiaaliseen nuorisotyöhön.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen, vastuullisen ja merkityksellisen työn osana valtakunnallista ammatillista yhteisöä, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä ja kehittämään arvopohjaista liiketoimintaa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme:
-Valviran hyväksymää psykoterapeutin koulutusta
-Kelan hyväksyntää kuntoutuspsykoterapian tarjoamiseen
-kokemusta psykoterapiapalveluiden tuottamisesta 16–29-vuotiaiden kohderyhmälle
-vähintään kahden vuoden kokemusta psykoterapiavastaanottotyöstä
-kokemusta esimiestyöstä ja/tai kehittämisestä
-sitoutumista setlementtiarvoihin.

Lisätietoja:
Kari Ollila, toiminnanjohtaja Loisto setlementti ry, p. 0400656739

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse p. 0400656739 tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse 15.1.2021 mennessä loisto@loistosetlementti.fi

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.