Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: Kunniaan liittyvän väkivallan vastaisen työn asiantuntija

Oletko kiinnostunut kunniaan liittyvän väkivallan vastaisesta työstä?

Etsimme sinua

Kunniaan liittyvän väkivallan vastaisen työn asiantuntija

toteuttamaan Loisto setlementissä tehtävää SOPU-työtä.

Tehtävänkuva koostuu kolmesta eri osa-alueesta; ennaltaehkäisevästä työstä, kriisi- ja konfliktityöstä väkivallan uhrien ja tekijöiden kanssa sekä pitkäjänteisestä tukityöstä kunniaan liittyvän väkivallan vuoksi lähisuhteistaan irtautuneiden tai ulossuljettujen nuorten kanssa. Työtä tehdään sekä yksilöllisesti että ryhmämuotoisesti tai yhteisöllisin menetelmin sekä kouluttaen sekä nuoria, aikuisia ja ammattilaisia. Lisäksi tehtäviin kuuluu verkosto- ja viranomaisyhteistyötä.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • sinulla on soveltuva sosiaalialan koulutus ja/tai kokemus tehtävään
  • osaat riittävän hyvin suomea ja englantia. Tässä tehtävässä muu kielitaito katsotaan erityiseksi eduksi.
  • omaat avoimen ja innostuneen lähestymistavan väkivallan vastaisen työn kenttään
  • sinulla on kokemusta työstä yhteisöllisestä kulttuureista tulevien nuorten ja perheiden kanssa ja perehtyneisyyttä suomalaiseen palvelujärjestelmään.
  • osaat viestiä työstä sekä muodollisesti että matalakynnyksisesti eri some-kanavissa.
  • että olisit työtiimimme jäsenenä positiivinen ja joustava, mutta omat rajansa tunteva sekä työkavereitaan kannustava työntekijä

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jonka sisältöön voit myös itse vaikuttaa. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta ja tarjoamme henkilöstöllemme säännöllistä työnohjausta. Käytössämme on myös kulttuurisetelit sekä monipuoliset työterveyspalvelut sekä muut Loiston henkilöstöedut. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus tässä tehtävässä on G 25 mukainen.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Hakuaika on 31.5. – 15.6.2022.

 

Lisätietoja: Loisto setlementin kohdennetun työn työalajohtaja Henna Kolehmainen p. 0400 273046 10.6. klo 12 – 16.

Lähetä työhakemuksesi ja CV 15.6.2022 klo. 16.00 mennessä osoitteeseen henna.kolehmainen@loistosetlementti.fi.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri-, tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Rekrytoinnissa sovelletaan positiivista erityiskohtelua silloin, kun keskenään yhtä pätevistä hakijoista toinen edustaa aliedustettua ryhmää.

 

Loisto setlementti ry on vuonna 1974 rekisteröitynyt uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton varhaisnuoriso- ja nuorisoyhdistys, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla. Yhdistys toteuttaa sukupuoli- ja kulttuurisensitiivistä sosiaalista nuorisotyötä alle 29-vuotiaiden lasten, nuorten sekä heidän perheiden parissa. Sosiaaliseen nuorisotyöhön liittyy sekä syrjäytymisen ehkäisyä että korjaavaa sosiaalista nuorisotyötä. Loistossa työskentelee noin 50 vakituista työntekijää, joiden lisäksi joukkoamme täydentävät tuntityöntekijät sekä vapaaehtoiset. Rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenä.