Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: Ohjaaja Itä-Pasilan sosiaalisen nuorisotyön yksikköön (sijaisuus)

Ohjaajaksi Itä-Pasilan sosiaalisen nuorisotyön yksikköön (sijaisuus)

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä tyttöjen parissa?

Itä-Pasilan sosiaalisen nuorisotyön tavoitteena on tarjota syrjäytymistä ennaltaehkäisevää toimintaa haavoittuvassa asemassa oleville 10–18-vuotiaille tytöille ja pojille. Lähtökohta toiminnassa on lasten ja nuorten aktiivisen kansalaisuuden tukeminen kulttuuri- ja sukupuolisensitiivisellä työotteella sekä olla lähellä lapsen ja nuoren arkea; kotia, koulua ja vapaa-aikaa. Itä-Pasilan nuorisotyön on vahvasti yhteisöllistä nuorisotyötä, jota tehdään Kalliolan Setlementin Itä-Pasilassa sijaitsevasta Asukastalosta käsin.Toiminnassa keskeistä ovat ammatillinen yhteisöllinen ja yksilöllinen tuki, jossa huomioimme kulttuuri- ja sukupuolierityiset näkökulmat.

Itä-Pasilan ohjaajana työskentelet tiiviisti poikatyön ohjaajan työparina. Työtehtävät sisältävät käytännön asiakastyön ja ohjaustoiminnan lisäksi toiminnan suunnittelua, raportointia ja moniammatillista verkostoyhteistyötä.

Mitä odotamme sinulta?

  • pidät työskentelystä nuorten parissa
  • sinulla on erinomaiset kohtaamisen ja vuorovaikutuksen taidot
  • sinulla on kokemusta haavoittuvassa asemassa olevien nuorten parissa työskentelystä
  • olet ohjaamisen osaaja, tunnet ja hallitset erilaiset toiminnalliset ja yhteisölliset ohjausmenetelmät
  • sinulla on osaamista antirasistisesta työotteesta
  • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta (esimerkiksi sosionomi AMK, yhteisöpedagogi AMK tai psykiatrinen sairaanhoitaja tai muu soveltuva koulutus)
  • olet oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentely sopii sinulle
  • olet yhteistyökykyinen tiimiläinen
  • suhtaudut työhösi kehittävästi ja joustavasti kuitenkin tunnistaen omat rajasi

Kokemus työskentelystä eri vähemmistöryhmiin kuuluvien nuorten kanssa, osaaminen mielenterveyskysymyksistä ja viestinnästä sekä tuntemus sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisestä työotteesta katsotaan eduksi.

Työ on kaksivuorotyötä. Säännöllisiä iltatöitä on noin kolmena arki-iltana viikossa sekä satunnaisia viikonlopputöitä. Työtä tehdään sekä Itä-Pasilan asukastalolla että jalkautuen esimerkiksi kouluihin Itä-Pasilan alueella.

Työehdot

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn osana Itä-Pasilan ja Loisto Setlementin yhteisöä. Tässä työssä saat loistaa omana itsenäsi! Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta ja tarjoamme työntekijöillemme tarvittaessa säännöllistä työnohjausta. Työhyvinvointisi tueksi saat lisäksi lounas ja liikunta- ja kulttuuriedun sekä monipuoliset työterveyspalvelut.

Työtehtävä on määräaikainen  sijaisuus 31.5.2023 asti. Toivomme, että voit aloittaa 9.1.2022. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus tässä tehtävässä on G25 mukainen.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Tietoa meistä

Loisto setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton setlementtiyhdistys, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla ja verkossa. Loistossa työskentelee noin 50 työntekijää, joiden lisäksi joukkoamme täydentävät tuntityöntekijät sekä vapaaehtoiset ja harjoittelijat. Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisyys, osallisuus ja yhteisöllisyys. Rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenään.

Hakeminen

Voit lähettää työhakemuksesi ja CV:si osoitteeseen veli-pekka.kilpala@loistosetlementti.fi. Merkitse otsikoksi “Työhakemus Itä-Pasila”.

Haku tehtävään päättyy perjantaina 25.11.2022

Lisätietoja tehtävästä antaa Loisto setlementin työalajohtaja Veli-Pekka Kilpala sähköpostilla veli-pekka.kilpala@loistosetlementti.fi tai puhelimitse 050 5560277

Kutsumme osan hakijoista haastatteluun hakuajan päätyttyä. Haastattelut pidetään viikolla 48 (28.11.-2.12.22)

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri-, tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.