Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: ohjaaja kouluyhteistyön kehittämishankkeeseen Espoon Tyttöjen Talolle

Loisto setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton setlementtiyhdistys, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla ja verkossa. Loistossa työskentelee noin 50 vakituista työntekijää, joiden lisäksi joukkoamme täydentävät tuntityöntekijät sekä vapaaehtoiset. Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisyys, osallisuus ja yhteisöllisyys. Rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenään. 

 

Etsimme nyt

ohjaajaa kouluyhteistyön kehittämishankkeeseen Espoon Tyttöjen Talolle

 

Espoon Tyttöjen Talo on matalan kynnyksen tukimuoto, joka tukee 10–29-vuotiaita tytöksi ja naiseksi identifioituvia sekä sukupuoltaan pohtivia erilaisissa elämäntilanteissa avoimen yhteisötoiminnan, ryhmätoiminnan ja yksilötuen keinoin. Espoon Tyttöjen Talon toimintaan kuuluu myös seksuaalikasvatus- ja neuvonta sekä seksuaaliväkivaltatyö.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston rahoittaman kouluyhteistyön kehittämishankkeen (2019–2021) kohderyhmänä on erityistä tukea tarvitsevat tytöt. Hankkeessa työskentelevänä ohjaajana työnkuvaasi kuuluu jalkautuvien tyttöryhmien ohjaaminen espoolaisilla kouluilla. Työtehtävät sisältävät käytännön asiakastyön ja ohjaustoiminnan lisäksi toiminnan suunnittelua, verkostoyhteistyötä ja raportointia.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • sinulla on kokemusta projektityöstä, sosiaalisesta nuorisotyöstä ja/tai vammaistyöstä
  • olet työskennellyt erityisen haavoittuvassa asemassa olevien nuorten kanssa
  • sytyt ryhmänohjauksesta ja erilaisten ohjausmenetelmien käyttämisestä
  • olet oma-aloitteinen ja suhtaudut työhösi kehittävästi ja joustavasti tunnistaen omat rajasi.
  • sitoudut setlementtiarvoihin ja sinulla on ymmärrystä sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisestä työotteesta
  • sinulla on tehtävään soveltuva sosiaali-/kasvatus tai hoitoalan koulutus (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi, psykiatrinen sairaanhoitaja)

 

Tarjoamme merkityksellisen työtehtävän innostavassa ja turvallisessa työyhteisössä. Tässä työssä saat loistaa omana itsenäsi! Tuemme työntekijöitämme tarjoamalla erilaisia koulutusmahdollisuuksia ja säännöllistä työnohjausta. Lisäksi Loistolaisilla on käytössään Smartumin liikunta- ja kulttuurietu sekä monipuoliset työterveyspalvelut.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 asti. Työaika on osa-aikainen (60–80 % työaika sopimuksen mukaan). Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus tässä tehtävässä on G25 mukainen. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Espoon Tyttöjen Talon vastaava ohjaaja Maikki Arola, 050 472 7964

Lähetä hakemuksesi sekä CV:si 30.11.2020 mennessä osoitteeseen maikki.arola@espoontyttojentalo.fi  otsikolla ”Ohjaaja”. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.  

 

#kohtaaminenmuuttaamaailmaa