Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: Ohjaaja Vantaan Poikien Talolla

Ohjaajaksi Vantaan Poikien Talolle? 

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä Vantaan Poikien Talolla?

Vantaan Poikien Talo tarjoaa 10–18-vuotiaille pojiksi identifioituville nuorille heidän omat tarpeensa ja lähtökohtansa huomioivaa tukea ja toimintaa. Poikien Talon toiminnasta hyötyvät erityisesti nuoret, jotka kaipaavat positiivista peilauspintaa omaan kasvuun, uusia ystäviä, tukea elämän haasteisiin sekä mielekästä tekemistä turvallisessa ympäristössä. Poikien Talo on turvallinen tila, jossa toteutetaan sukupuoli– ja kulttuurisensitiivisen työn periaatteita. Ohjaajan työ painottuu nuorten kohtaamiseen jalkautuvalla työotteella, ryhmien ohjaamiseen ja yhdessä tekemiseen nuoria tukien muun työyhteisön tukemana.

Työtehtävät sisältävät käytännön asiakastyön ja ohjaustoiminnan lisäksi moniammatillista verkostoyhteistyötä sekä toiminnan suunnittelua ja raportointia.

Mitä odotamme sinulta?

  • pidät työskentelystä nuorten parissa
  • sinulla on erinomaiset kohtaamisen ja vuorovaikutuksen taidot
  • sinulla on kokemusta haavoittuvassa asemassa olevien nuorten parissa työskentelystä
  • olet ohjaamisen osaaja, tunnet ja hallitset erilaiset toiminnalliset ja yhteisölliset ohjausmenetelmät
  • sinulla on osaamista antirasistisesta työotteesta
  • sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta (esimerkiksi sosionomi AMK, yhteisöpedagogi AMK tai psykiatrinen sairaanhoitaja tai muu soveltuva koulutus)
  • olet oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentely sopii sinulle
  • olet yhteistyökykyinen tiimiläinen
  • suhtaudut työhösi kehittävästi ja joustavasti kuitenkin tunnistaen omat rajasi

Kokemus työskentelystä eri vähemmistöryhmiin kuuluvien nuorten kanssa, osaaminen mielenterveyskysymyksissä sekä kokemus väkivaltatyöstä ja viestinnästä sekä tuntemus sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisestä työotteesta katsotaan eduksi.

Työ on kaksivuorotyötä. Säännöllisiä iltatöitä on noin kolmena arki-iltana viikossa sekä satunnaisia viikonlopputöitä. Työtä tehdään Vantaan Poikien Talolla, mutta pääpaino työskentelyssä on jalkautuvassa työskentelyssä alueen kouluilla.

Työehdot

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja monipuolisen työn osana Vantaan Poikien Talon ja Loisto Setlementin yhteisöä. Tässä työssä saat loistaa omana itsenäsi! Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta ja tarjoamme työntekijöillemme tarvittaessa säännöllistä työnohjausta. Työhyvinvointisi tueksi saat lisäksi lounas ja liikunta- ja kulttuuriedun sekä monipuoliset työterveyspalvelut.

Työtehtävä on määräaikainen 31.12.2023 asti. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä 9.1.2023. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus tässä tehtävässä on G25 mukainen.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Tietoa meistä

Loisto setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton setlementtiyhdistys, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla ja verkossa. Loistossa työskentelee noin 50 työntekijää, joiden lisäksi joukkoamme täydentävät tuntityöntekijät sekä vapaaehtoiset ja harjoittelijat. Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisyys, osallisuus ja yhteisöllisyys. Rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenään.

Hakeminen

Voit lähettää työhakemuksesi ja CV:si osoitteeseen veli-pekka.kilpala@loistosetlementti.fi. Merkitse otsikoksi “Työhakemus Vantaan Poikien Talo”.

Haku tehtävään päättyy perjantaina 2.12.2022

Lisätietoja tehtävästä antaa Loisto setlementin työalajohtaja Veli-Pekka Kilpala sähköpostilla veli-pekka.kilpala@loistosetlementti.fi tai puhelimitse 050 5560277

Kutsumme osan hakijoista haastatteluun hakuajan päätyttyä. Haastattelut pidetään viikolla 50 (12.12.-16.12.22)

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri-, tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.