Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: Poikien Talo-työn johtaja | Haku auki 17.10.2021 asti

Loisto setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton setlementtiyhdistys, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla ja verkossa. Loistossa työskentelee 50 työntekijää, joiden lisäksi joukkoamme täydentävät tuntityöntekijät sekä vapaaehtoiset. Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisyys, osallisuus ja yhteisöllisyys. Rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenään.  

 

Oletko kiinnostunut sukupuolisensitiivisen & sukupuolierityisen poikatyön kehittämisestä ja haluat asettua heikoimmassa asemassa olevien lasten ja nuorten puolelle?  

Hae meille Poikien Talo-työn johtajaksi! 

 

Sukupuolisensitiivisen & sukupuolierityisen poikatyön työalajohtajana vastaat Loisto setlementissä tehtävästä sosiaalisesta nuorisotyöstä ja edistät Loiston strategian toteutumista vastuullesi kuuluvissa yksiköissä, jotka ovat Helsingin Poikien Talo, Itä-Pasilan sosiaalisen nuorisotyön yksikkö sekä syksyllä 2021 käynnistynyt Vantaan Poikien Talo-hanke ja And Beyond ESR-hanke. Johtoryhmän jäsenenä osallistut myös koko järjestömme kehittämiseen.  

Jotta voit loistaa tässä tehtävässä, sinulla on usean vuoden kokemus järjestöpohjaisen työn johtamisesta kasvatus-, nuoriso-, sosiaali- tai terveysalalta, vankat johtamisen taidot vaativan asiantuntijatyön ja työhyvinvoinnin tukemiseksi sekä tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Sinulla on näyttöä menestyksekkäästä toiminnan kehittämisestä ja kokemusta erilaisista rahoitushakemuksista sekä toiminnan arvioinnista ja raportoinnista.  

Tässä ainutlaatuisessa työtehtävässä on erityisen tärkeää, että sinulta löytyy ymmärrystä poikien ja nuorten miesten kanssa tehtävästä työstä ja erityisen haavoittuvassa asemassa olevien asiakkaiden elämään vaikuttavista tekijöistä ja niiden juurisyistä. Sinulla on myös jo työkokemuksen kerryttämää näkemystä niistä ilmiöistä, joihin tällä hetkellä sukupuolisensitiivisellä poikatyöllä tulisi vaikuttaa. Olet aidosti kiinnostunut sosiaalisen nuorisotyön mahdollisuuksista nyt ja tulevaisuudessa ja haluat kehittää työtä yhdessä tiimisi asiantuntijoiden ja valtakunnallisen verkoston kanssa. Ymmärrät myös viestinnän merkityksen osana toiminnan johtamista ja olet rohkea verkostoituja.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen?  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää tasa-arvotyötä, jossa saat vaikuttaa ja kehittyä johtajana. Koulutamme koko henkilöstöämme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta ja tarjoamme työntekijöillemme säännöllistä työnohjausta. Työhyvinvointisi tueksi saat lisäksi lounas ja liikunta- ja kulttuuriedun sekä monipuoliset työterveyspalvelut.  

Työtehtävä on vakituinen ja alkaa marraskuussa 2021 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus tässä tehtävässä on työehtosopimuksen mukainen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote. 

 

Arvostamme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolisia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri-, tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä 

Tehtävään haetaan hakulomakkeella osoitteessa https://zef.fi/s/60p52anx/

Haku tehtävään päättyy 17.10.2021. Lisätietoja tehtävästä ja Loistosta antaa puhelimitse 12.10.2021 klo. 12.00-14.00 toiminnanjohtaja Kari Ollila, p. 0400 656739. Pidämme haastattelut valintaprosessissa edenneiden kanssa viikkojen 42 ja 43 aikana.