Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: Projektityöntekijän sijaisuus kunniakäsityksiin ja -konflikteihin liittyvän työn Bahar-hankkeessa

Loisto setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton setlementtiyhdistys, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisellä työotteella. Rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenään. Loistossa työskentelee noin 50 vakituista työntekijää, joiden lisäksi joukkoamme täydentää tuntityöntekijät sekä vapaaehtoiset. Loisto setlementti perustaa setlementtiliikkeelle tyypilliseen tapaan toimintansa yhteisöllisyyden voimistavaan vaikutukseen sekä yksilöllisyyden ja moninaisuuden arvostamiseen. Meillä jokainen tulee kohdatuksi ja nähdyksi aidosti omana itsenään. Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisyys, osallisuus ja yhteisöllisyys.

Loisto setlementti ry rekrytoi

 

Projektityöntekijän sijaista kunniakäsityksiin ja -konflikteihin liittyvän työn Bahar-hankkeeseen

 

tukemaan yksilöllistä ja yhteisöllisesti tukea kunniaan liittyvän väkivallan vuoksi perheestään/suvustaan/taustayhteisöstään irtaantuvia tai ulossuljettuja nuoria ja nuoria aikuisia.  Bahar-hankkeen toiminnalla tuetaan pitkäjänteisesti nuoren voimavaroja, itsenäistymistä, identiteetin muotoutumista ja integroitumista vaikeassa elämäntilanteessa. Tavoitteena on nuoren mahdollisimman sujuva itsenäistyminen ja integroituminen yhteiskuntaan. Toiminnan kohderyhmänä ovat yhteisöllisistä kulttuureista lähtöisin olevat 15-28-vuotiaat nuoret tai nuoret pariskunnat, jotka kohtaavat kunniaan liittyvää uhkaa, painostusta ja väkivaltaa. Hanketta rahoittaa Stea ja se on osa Arvokas – eriarvoistumisen vähentäminen -avustusohjelmaa.

Keskeisin työtehtäväsi on nuorten tukeminen kriisi- tai konfliktitilanteissa yhdessä viranomaisten kanssa sekä nuorten pitkäjänteinen tukeminen uudessa elämäntilanteessa. Tehtävä pitää sisällään myös ryhmänohjausta, verkosto- ja viranomaisyhteistyötä, toiminnasta viestimistä ja konsultointia kunniaan liittyvän väkivallan teemoissa eri ammattilaisille.  Lisäksi osallistut Bahar-hankkeen toiminnan kehittämiseen, arviointiin ja raportointiin yhdessä työparisi ja esihenkilösi kanssa.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  1. sinulla on kokemusta yhteisöllisistä kulttuureista lähtöisin olevien ihmisten kanssa työskentelystä
  2. sinulla on vahvaa käytännön kokemusta erilaisiin palveluihin ohjaamisesta
  3. sinulla on valmiuksia moninaisesti traumatisoituneiden ihmisten kohtaamiseen
  4. osaat hyvin suomea ja englantia, myös muu kielitaito katsotaan eduksi.
  5. olet luonteva viestijä eri viestintäkanavissa
  6. sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Toivomme, että tunnistat rajasi ja sinulla on hyväksi koettuja keinoja huolehtia työhyvinvoinnistasi. Sitoudut setlementtiarvoihin ja sinulla on ymmärrystä sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisestä työotteesta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työtehtävän ja innostavan, kehittyvän ja kokeneen työyhteisön. Lisäksi saat Smartum liikunta-ja kulttuuriedun sekä monipuoliset työterveyspalvelut.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.10.2020 – 30.8.2021 ja työaika on työsuhteen alussa 100% (37,5h/vko). Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus tässä tehtävässä on G25 mukainen. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa s-postilla tai puhelimitse: 16.9 klo 15-17 ja 25.9 klo 10-12 Yksikön johtaja Henna Kolehmainen p. 0400 273046 henna.kolehmainen@loistosetlementti.fi

Lähetä hakemuksesi sekä CV:si 25.9.2020 mennessä osoitteeseen loisto@loistosetlementti.fi  otsikolla ”työhakemus / Bahar”. Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

#kohtaaminenmuuttaamaailmaa