Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: yksilöpsykoterapeutti 16–29-vuotiaiden nuorten psykoterapiapalveluihin Helsinkiin

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Meillä Kandelan terapiapalveluissa voit keskittyä psykoterapiatyön tekemiseen ja me hoidamme työtäsi tukevat puitteet. 

 

Haemme nyt kahta yksilöpsykoterapeuttia 16–29-vuotiaiden nuorten psykoterapiapalveluihin Helsinkiin. Sinulla on mahdollisuus tehdä psykoterapiatyötä kokoaikaisesti työsuhteessa tai oman yrityksen kautta.

Odotamme sinulta:
–  Valviran hyväksymää psykoterapeutin koulutusta
–  Kelan hyväksyntää kuntoutuspsykoterapian tarjoamiseen
–  Kokemusta psykoterapiapalveluiden tuottamisesta 16–29-vuotiaiden kohderyhmälle
–  Vähintään kahden vuoden kokemusta psykoterapiavastaanottotyöstä
–  Sitoutumista setlementtiarvoihin

Kandela on kolmen setlementin perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju, jonka toiminta pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin ja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä Kandelan toiminta on voittoa tavoittelematonta. Kandelan taustayhteisöinä toimivat Loisto setlementti (Helsinki), Setlementti Tampere ja Vuolle Setlementti (Oulu). Kehitämme uusia palveluja terapia- ja työyhteisötyön kentässä yhdessä ammattitaitoisten terapeuttiemme ja työnohjaajiemme kanssa.

Helsingissä Kandelan terapia- ja työyhteisöpalveluita tuottaa Loisto setlementti ry. Loisto setlementissä teemme sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudun lasten ja nuorten (0–29-vuotiaat) ja heidän perheidensä kanssa. Psykoterapiapalveluiden tuotto ohjataan Loisto setlementin toteuttamaan sosiaaliseen nuorisotyöhön: rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenään.

Lämpimän ja aidon työyhteisön lisäksi tarjoamme psykoterapeuteillemme mm. työskentelytilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Hämeentiellä Helsingin keskustassa, työvälineet, työnohjausta, koulutusta sekä työyhteisötoimintaa. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä.

Lisätietoja:
Kari Ollila, toiminnanjohtaja Loisto setlementti ry, p. 0400656739

www.kandela.fi
www.loistosetlementti.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 10.4.2021 mennessä kari.ollila@loistosetlementti.fi. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.