Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: Psykoterapeutti 16–29-vuotiaiden kanssa tehtävään terapiatyöhön

Avoin työpaikka: Psykoterapeutti
Kandela – terapia ja työyhteisöpalvelut, Helsinki

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset toteuttamaan ja kehittämään uusia terapiapalveluja yhteiskunnalliselta arvopohjalta? Haluatko olla osa ammattitaitoista, avointa ja ihmisläheistä yritystä, jonka tavoitteena on saada ihmiset voimaan hyvin? Ehkäpä juuri sinä olet etsimämme psykoterapiatyön ammattilainen!

Haemme psykoterapeuttia, jolla on kokemusta 16–29-vuotiaiden kanssa työskentelystä sopimuksen mukaan kokoaikaiseen työsuhteeseen Kandela terapia- ja työyhteisöpalveluihin Helsinkiin. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä osa-aikaisesti. Meillä voit keskittyä psykoterapiatyön tekemiseen, me hoidamme työtäsi tukevat puitteet. Lämpimän ja aidon työyhteisön lisäksi tarjoamme terapeuteillemme mm. työskentelytilat ja välineet, työnohjausta, koulutusta sekä työyhteisötoimintaa.

Kandela on valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava yritys, jonka taustalla toimivat kolme Setlementtiä: Loisto setlementti (Helsinki), Vuolle Setlementti (Oulu) sekä Setlementti Tampere. Helsingissä terapiapalveluita tuottaa Loisto setlementti ry. Kandelassa kehitämme terapia- ja työyhteisöpalveluja yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Toimintamme pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä Kandelan toiminta on voittoa tavoittelematonta.

Edellytämme tehtävään hakevalta Valviran hyväksymää psykoterapeutin koulutusta sekä Kelan hyväksyntää kuntoutuspsykoterapian tarjoamiseen. Arvostamme rentoa, ihmisläheistä, innostunutta ja ammattimaista asennetta.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ammattimaisessa yhteisössämme, kilpailukykyisen palkan, lounas- ja kulttuurisetelit, viihtyisät työtilat sekä asianmukaiset työvälineet. Pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä, jonka arvot pohjautuvat avoimuuteen, ihmisläheisyyteen, rohkeuteen ja luonnonläheisyyteen.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa johtava psykoterapeutti Marjo Heinonen-Vähähaka 16.10.2020 kello 9.30–10.30 ja 23.10.2020 kello 9.30–11.30 puhelimitse 041 505 7366. Kysymyksiä voi esittää myös sähköpostitse. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen marjo.heinonen-vahahaka@kandela.fi  30.10.2020 mennessä.