Avoin työpaikka: Seksuaaliväkivaltatyön vastaava työntekijä. Haku auki 31.1.2020 asti

Kohtaamisen ammattilainen, tule töihin Loistoon!

 

Loisto Setlementti ry / Helsingin Tyttöjen Talo

SEKSUAALIVÄKIVALTATYÖN VASTAAVA TYÖNTEKIJÄ

Loisto setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton setlementtiyhdistys, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisellä työotteella. Rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenään.

Helsingin Tyttöjen Talo® toteuttaa matalan kynnyksen toimintaa, joka tukee 10-29 vuotiaita tyttöjä, nuoria naisia sekä sukupuoltaan pohtivia erilaisissa elämäntilanteissa yhteisöllisen avoimen toiminnan, ryhmätoiminnan ja yksilötuen keinoin. Perustyön lisäksi työmuotoja ovat kulttuurisensitiivinen työ, seksuaalikasvatus- ja neuvonta sekä seksuaaliväkivaltatyö.

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen vastaavaa työntekijää seksuaaliväkivaltatyön tiimiin.

Hakijalta odotamme:

  • soveltuvaa Sosiaali- / hoitoalan pätevyyttä, seksuaalineuvojan ja seksuaaliterapeutin koulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa psykoterapiakoulutusta
  • kokemusta seksuaaliväkivaltatyöstä
  • koulutusta & näyttöä esihenkilötyöstä
  • sitoutumista setlementtiarvoihin

Seksuaaliväkivaltatyön vastaava työntekijä vastaa tiimistä, jossa työskentelee 3 työntekijää Helsingissä ja 1 Espoossa. Lisäksi tiimiä vahvistaa Poikien Talon seksuaaliväkivaltatyöntekijä. Työ sisältää esihenkilötyön lisäksi asiakastyötä (yksilötyö ja ryhmänohjaus, oikeusprosessien tuki), verkosto- ja vaikuttamistyötä sekä kouluttamista.

Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja koet verkostoitumisen sekä kouluttamisen luontevaksi. Suhtaudut työhösi joustavasti mutta tunnistat myös omat rajasi. Tarjoamme sinulle innostavan ja kehittyvän työyhteisön, merkityksellisen työtehtävän sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä työmuotoa valtakunnallisesti.

Työtehtävä on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään 03/2020. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2020 asti, mutta voi mahdollisesti jatkua myös tämän jälkeen. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Lähetä hakemuksesi 31.1.2020 klo 18 mennessä sähköpostitse loisto@loistosetlementti.fi otsikolla  Seksuaaliväkivaltatyön vastaava työntekijä

Vastaamme mielellämme tehtävää koskeviin kysymyksiin sähköpostitse, yhteydenotot henna.kolehmainen@loistosetlementti.fi