Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: Tyttötyön työalajohtaja

Loisto setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton setlementtiyhdistys, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla ja verkossa. Loistossa työskentelee 50 työntekijää, joiden lisäksi joukkoamme täydentävät tuntityöntekijät sekä vapaaehtoiset. Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisyys, sukupuolen moninaisuuden huomioiminen, osallisuus ja yhteisöllisyys. Rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenään. Yhdistyksen toiminta pohjautuu setlementtiarvoihin. 

Oletko kiinnostunut sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisen sosiaalisen nuorisotyön johtamisesta ja kehittämisestä?  

 

Etsimme sinua  

Tyttötyön työalajohtaja
vastaamaan Loisto setlementin sukupuolen moninaisuuden huomioivasta tyttötyöstä rautaisten ammattilaisten kanssa.  

Tehtäviisi kuuluvat Loisto setlementin tyttötyön johtaminen ja kehittäminen. Lisäksi osallistut Loiston johtoryhmän jäsenenä koko Loiston toiminnan kehittämiseen.  

Tyttötyön työala rakentuu Tyttöjen Talo® – työstä Helsingin ja Espoon Tyttöjen Taloilla sekä seksuaalista häirintää- ja väkivaltaa vähentävästä valtakunnallisesta Sua varten somessa-toiminnasta. Työalaan kuuluu osana Helsingin ja Espoon Tyttöjen Taloja® toimiva Ensisijaisesti Tyttö -kehittämishanke. Työalalla työskentelee 12 kokopäiväistä työntekijää ja n. 20 tuntiohjaajaa. Tyttötyön johtaja toimii suorana esihenkilönä kolmelle esihenkilölle.  

Odotamme sinulta 

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • Kokemusta johtamis- ja esihenkilötehtävistä
  • Osaamista talouden suunnittelussa ja seurannassa
  • Näkemystä tyttöjen ja nuorten naisten elämän haasteista
  • Kokemusta järjestötoiminnan rahoituksesta, arvioinnista ja raportoinnista
  • Erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja 

Tässä ainutlaatuisessa työtehtävässä on erityisen tärkeää, että sinulta löytyy niin näkemystä kuin ymmärrystä tyttöjen ja nuorten naisten, ja erilaisten vähemmistöjen kanssa tehtävästä työstä, jonka tavoitteena on tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutuminen erilaiset intersektionaaliset ulottuvuuden huomioiden. Olet aidosti kiinnostunut sukupuolisensitiivisen tyttötyön mahdollisuuksista nyt ja tulevaisuudessa ja haluat viedä työtä kehittämisorientoituneesti eteenpäin yhdessä tiimisi asiantuntijoiden ja valtakunnallisen verkoston kanssa. Ymmärrät hyvin viestinnän merkityksen osana johtamista ja olet aktiivinen verkostoituja. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jonka sisältöön voit myös itse vaikuttaa. Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti työstä nousevien tarpeiden pohjalta ja tarjoamme henkilöstöllemme säännöllistä työnohjausta. Tehtävässä on käytössä toimistotyöaika 37,5 h /vko. Käytössämme on myös liikunta- kulttuuri- ja hieronta setelit sekä monipuoliset työterveyspalvelut sekä muut Loiston henkilöstöedut.  

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus tässä tehtävässä on G 32 mukainen. 

Työtehtävä on vakituinen. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässäsi 1.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote. 

Arvostamme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri-, tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Toteutamme rekrytoinnissamme positiivisen erityiskohtelun periaatetta. Positiivista erityiskohtelua sovelletaan silloin, kun hakijoina on yhtä päteviä tai vain vähäisessä määrin ansioiltaan toisistaan poikkeavia, joista toinen edustaa syrjinnän vaarassa olevaa ryhmää. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse vs. Tyttötyön johtaja Maikki Arola ma 24.7 klo 13-15 ja ke 26.7 klo 9-11 +358 50 472 79 64 

Lähetä työhakemuksesi ja CV 6.8.2023 mennessä osoitteeseen sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa: https://bit.ly/tyttotyonjohtaja   

Haastattelut kutsutuille pidetään 29.8 klo 16–19 ja 30.8 klo 12–16 välillä. 

 

Lue lisää toiminnastamme sivuiltamme www.loistosetlementti.fi, somekanavista @loistosetlementti ja Tyttötyön työalan somekanavista @suavarten_official @tyttojentalohelsinki @espoontyttojentalo @ensisijaisestitytto