Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: Yksilöpsykoterapeutti

Haemme yksilöpsykoterapeuttia osa- tai kokoaikaiseen työsuhteeseen Kandela terapiapalveluihin Helsinkiin.

 

Psykoterapeutti, haluatko olla osa yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivaa kansalaisjärjestön omistamaa yritystä? Onko sinullakin tavoitteena edistää yhdenvertaisuutta, moniarvoisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta? Tule yksilöpsykoterapeutiksi Kandelan ammattitaitoiseen työyhteisöön.

Sinulla on mahdollisuus tehdä Kandelassa terapiatyötä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti (vähintään 20 %). Voit työskennellä lasten, nuorten tai aikuisten parissa koulutustaustasi huomioiden. Priorisoimme työsuhteita, mutta myös toiminimiyrittäjyys on mahdollista. Työsuhteissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjolla on viihtyisät toimitilat Helsingin Hämeentiellä, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Pidämme työntekijöistä huolta ja pääset osaksi innostavaa ja iloista työilmapiiriä ja kehittämään arvopohjaista liiketoimintaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kandela on kolmen setlementin perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalveluita tarjoava yhtiö, joka tarjoaa terapeuttista tukea erilaisissa elämäntilanteissa oleville nuorille, aikuisille, perheille ja ryhmille.  Sana Kandela tarkoittaa valovoimaa eli valon intensiteettiä ja viestii toimintamme ydintä.

Helsingissä Kandela terapiapalveluita tuottaa Loisto setlementti ry. Loisto setlementissä tehdään sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudun lasten ja nuorten (0–29-vuotiaat) ja heidän perheidensä kanssa. Terapiapalveluiden tuotto ohjataan Loisto setlementin toteuttamaan sosiaaliseen nuorisotyöhön. Toimintamme pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin ja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Kandelan muina taustayhteisöinä toimivat Vuolle Setlementti (Oulu) ja Pirkanmaan Setlementtipalvelut Oy (Tampere).

Tarjoamme Sinulle:

  • Viihtyisät työtilat ja avoimen, ammattitaitoisen ja ihmisläheisen työyhteisön
  • Helppokäyttöiset työkalut ja järjestelmät (potilastietojärjestelmä Diarium, liityimme Kanta-palveluun tammikuussa 2022)
  • Mahdollisuuden osallistua Loisto setlementin virkistyspäiviin ja koulutuksiin
  • Yksilötyönohjauksen (työsuhteessa tai yli 10 asiakastapaamista/vko)
  • Työsuhteessa työterveyspalvelujen lisäksi Smartum liikunta/kulttuuri- ja lounasedun

Edellytämme Sinulta:

  • Valviran hyväksymää psykoterapeutin koulutusta
  • Kelan hyväksyntää kuntoutuspsykoterapian tarjoamiseen (yksilöpsykoterapia)
  • Työtehtävään valittavan on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504 / 2002) mukainen rikosrekisteriote

Toivomme Sinulta:

  • Halua sitoutua toimintaamme ja sitä ohjaaviin setlementtiarvoihin, joita ovat yhteisöllisyyden voimistavaan vaikutukseen uskominen, yksilön kunnioittaminen kaikissa tilanteissa sekä moninaisuuden arvostaminen

Hakemukset 18.3.2022 mennessä sähköpostitse paivi.korkeala@loistosetlementti.fi

Lisätiedot:
Päivi Korkeala, johtava psykoterapeutti,050 337 4772
Kari Ollila, toiminnanjohtaja, kari.ollila@loistosetlementti.fi, 040 065 6739