Siirry sisältöön

Duuni-ryhmässä työmahdollisuus 17–28-vuotiaille nuorille

Töitä tarjolla!

  • Olisiko säännöllinen tuntityö muutaman kerran viikossa sulle hyvä juttu?
  • Pystytkö tulemaan töihin säännöllisesti ja ajallaan?
  • Sopisiko sulle tiimipohjainen ja silti itsenäinen työnteko?
  • Kaipaatko tukea työelämätaidoissa?

Duuni-ryhmä on 17–28-vuotiaille nuorille loistava mahdollisuus harjoitella työelämätaitoja ja siivoustyön menetelmiä palkallisessa työsuhteessa. Ryhmässä on nyt tilaa vielä parille nuorelle – hae mukaan!

Aiempaa työkokemusta ei tarvita, työhön saa opastuksen ja ohjaajan tuen. Siivoustyön lisäksi työhön kuuluu tiimipalaveri kerran kuukaudessa sekä henkilökohtaisia ohjaustapaamisia sovitusti. Järjestämme Duuni-ryhmäläisille myös työhön liittyviä koulutuksia, sinulla on esimerkiksi mahdollisuus suorittaa hygieniapassi.

Työpäivät ovat keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9–11. Voit työskennellä molempina päivinä tai vain yhtenä. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Hämeentie 13, 00530 Helsinki Loisto setlementin tiloissa.

Palkkaus tehtävässä on 15 €/tunti. Tuntipalkkaa maksetaan koulutuksiin osallistumisesta. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Jos kiinnostuit laita vapaamuotoinen hakemus ja CV Ninnille osoitteeseen:

nina.mesiainen@tyttojentalo.fi

Koska työkokemusta tai osaamista tehtävään ei vaadita, voit hakemuksessasi kertoa enemmän itsestäsi, vahvuuksistasi ja mahdollisista haasteistasi sekä siitä, kuinka uskoisit hyötyväsi mahdollisuudesta työskennellä Loiston Duuni-ryhmässä.

CV:ssä riittävät perustiedot koulutuksestasi, mahdollisesta työkokemuksesta tai harjoitteluista, sekä harrastuneisuudesta ja tietenkin yhteystiedot. Apua CV:n ja hakemuksen kirjoittamiseen saat tarvittaessa Ninniltä!

Lisätietoja: Ninni, Nina Mesiäinen puh 040 506 5938 nina.mesiainen@tyttojentalo.fi