Siirry sisältöön

Hae tuntityöntekijäksi Helsingin Tyttöjen Talolle®

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä tyttöjen ja nuorten naisten parissa?

Tyttöjen Talo® – työn tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen ammatillista tukea haavoittuvassa asemassa oleville 10–28-vuotiaille tytöille ja naisille sukupuolen moninaisuus huomioiden. Haemme nyt tuleville kesä-, syys- ja kevätkausille tuntityöntekijöitä.

Jotta voit loistaa Tyttöjen Talon® tuntityöntekijänä
  • -sinulla on kokemusta haavoittuvassa asemassa olevien nuorten parissa työskentelystä
  • -sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tykkäät työskennellä nuorten kanssa
  • -olet oma-aloitteinen ja joustava
  • -itsenäinen työskentely sopii sinulle
  • -olet valmis työskentelemään iltaisin
  • -pystyt sitoutumaan sovittuihin työtunteihin koko kaudeksi
  • -sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta, kuten esimerkiksi psykiatrinen sairaanhoitaja, sosionomi tai yhteisöpedagogi, olet alan opiskelija tai omaat vastaavat tiedot ja taidot
Työehdot

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tuntityöntekijälle maksetaan korvaus tehtyjen tuntien mukaan työehtosopimuksen G25 palkkaluokan mukaan.

Sopimus on määräaikainen ja tehdään kalenterivuodeksi. Vuosi jakautuu kolmeen toimintakauteen: kevätkausi tammikuusta toukokuuhun, kesäkausi kesäkuusta elokuuhun ja syyskausi syyskuusta joulukuuhun. Työhön tulee sitoutua kaudeksi kerrallaan ryhmäprosessit huomioiden. Viikkotuntimäärä riippuu tuntityön tarpeesta.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Tietoa meistä

Loisto setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton setlementtiyhdistys, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla ja verkossa. Loistossa työskentelee 50 työntekijää, joiden lisäksi joukkoamme täydentävät tuntityöntekijät, vapaaehtoiset ja harjoittelijat. Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisyys, osallisuus ja yhteisöllisyys. Rakennamme yhteisöjä, joihin jokainen saa liittyä omana itsenään.

Helsingin Tyttöjen Talo® on Suomen ensimmäinen Tyttöjen Talo®, joka on perustettu vuonna 2000. Sen jälkeen on perustettu kuusi Tyttöjen Taloa®, jotka sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Oulussa, Kuopiossa ja Rovaniemellä.

Hakeminen

Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö löytyy. Tehtävää haetaan tällä hakulomakkeella: https://bit.ly/TyttöjenTalolle

Lisätietoja tehtävästä antaa Loisto setlementin työalajohtaja Sonja Raunio sähköpostilla sonja.raunio@loistosetlementti.fi

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri-, tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Rekrytoinnissa sovelletaan positiivista erityiskohtelua silloin, kun keskenään yhtä pätevistä hakijoista toinen edustaa aliedustettua ryhmää.