Siirry sisältöön

Joululahja, joka kantaa läpi elämän

Joululahja, joka kantaa läpi elämän

Etsitkö joululahjaa, joka auttaa aivan tavallisia ihmisiä ympäri Suomen? Lapsia ja nuoria, vanhuksia, yksinäisiä. Lahjoittamalla setlementeille se on mahdollista. Lahjallasi voit tarjota nuorelle kesätyön tai jouluaterian yksinäiselle ikäihmiselle. Voit antaa virkistyshetken saattohoidon vapaaehtoistyöntekijälle. Sinä päätät!

Suomessa on 42 setlementtiä, joista pohjoisin on Kemijärvellä ja eteläisin Helsingissä. Setlementit tekevät arkista ja arvokasta työtä paikallisten ihmisten kanssa. Toimintamme kattaa koko elämän kirjon: teemme lapsi- ja nuorisotyötä, seniori- ja vanhustyötä, asumisen palveluita, opinto- ja kulttuuritoimintaa, kansalaistoimintaa, kriisityötä sekä yhdenvertaisuustyötä.

Palanen elämää -verkkokauppa täyttää tänä jouluna vuoden. Perustimme sen, koska halusimme vastata ihmisten toiveeseen antaa hyvää tekeviä, aineettomia lahjoja ainutlaatuisella tavalla. Lahjan ostaja voi valita paikkakunnan, jonne oma lahja kohdistetaan. Joulupaketista voi löytyä vaikkapa harrastus savonlinnalaiselle nuorelle tai virkistyshetki heinolalaiselle saattohoidon vapaaehtoiselle.

Loisto setlementti ry tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla. Lahjoituskohteemme löydät täältä.

Me ajattelemme, että jokaisessa meissä on voimaa. Se vain täytyy löytää. Kiitos, kun autat!

Tutustu hyvää tekeviin lahjoihin ympäri Suomea osoitteessa palanenelamaa.fi

Lisätietoja Loisto setlementin lahjoituskohteista:

Pauliina Sneck
Viestintävastaava
loisto@loistosetlementti.fi