Siirry sisältöön

Kohdatuksi tuleminen on jokaisen perusoikeus – Loisto setlementti mukana tekemässä saavutettavampaa nuorisotyötä

Kohdatuksi tuleminen on jokaisen perusoikeus – Loisto setlementti mukana tekemässä saavutettavampaa sosiaalista nuorisotyötä

Olemme päivittäneet verkkosivustomme saavutettavuusvaatimusten mukaiseksi, jotta kaikilla olisi mahdollisuus vierailla sivustollamme käyttäjäystävällisesti. Saavutettavuudella tarkoitetaan, että verkkosivut ja mobiilisovellukset sekä niiden sisällöt ovat sellaisia, että kuka tahansa voisi niitä käyttää ja ymmärtää mitä niissä sanotaan (lähde: https://vm.fi/saavutettavuusdirektiivi). Loisto setlementti ry on tehnyt verkkosivujen päivityksessä yhteistyötä ulkopuolisen asiantuntijatahon kanssa ja saavutettavuuteen kiinnitetään jatkossa entistä enemmän huomiota myös kaikessa muussa digitaalisessa viestinnässä.

Saavutettavuus on meille tärkeä asia, koska Sinä olet meille tärkeä juuri sellaisena kuin olet. Otamme mielellämme vastaan palautetta ja korjausehdotuksia sivustomme käytettävyydestä. Korjausehdotuksia voi lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen loisto@loistosetlementti.fi tai esimerkiksi kertomalla ajatuksistasi työntekijöille meillä vieraillessasi.

#kohtaaminenmuuttaamaailmaa