Siirry sisältöön

Loisto pajan syyskausi käynnistyy 8.9.2020 – toimintaan mahtuu vielä mukaan!

Loisto pajan syyskausi käynnistyy 8.9.2020 – toimintaan mahtuu vielä mukaan!

Loisto paja on kulttuurituotantoon ja hyvinvointiin keskittyvä nuorten starttivalmennuspaja. Pajalla harjoitellaan itseilmaisua tutustuen erilaisiin luoviin menetelmiin ja vaalitaan hyvinvointia, oman tulevaisuuden suunnittelua unohtamatta. Pajan aikana nuoret tuottavat tapahtuman ja valmistavat sen sisällöksi jonkinlaisen ”esityksellinen tulostuksen” nuoria kiinnostavista yhteiskunnallisista aiheista.

Loisto pajalla tavoitteenamme on, että nuori oppii tunnistamaan ja tunnustamaan omia vahvuuksiaan, rohkaistuu innostumaan itselle mielenkiintoisista aiheista, saa vahvistusta osallisuuden kokemukselleen aktiivisena yhteiskunnan jäsenenä sekä varmuutta ja suuntaa oman elämän jatkopoluille.

Pajatoimintaa on kolmena päivänä viikossa tiistaista torstaihin klo 9:30-14. Loisto paja sijaitsee osoitteessa Hämeentie 13 B (Kaikupiha). Pajan tilat sijaitsevat 4. kerroksessa, kulku portaiden kautta. Esteetön kulku hissillä Tyttöjen Talon kautta, osoitteesta Hämeentie 13 A (Kaikupihan puolella).

Paja tarjoaa mahdollisuuden tutustua erilaisiin urapolkuihin ja koulutusmahdollisuuksiin. Loisto pajan tarkoituksena on vahvistaa pajalaisten omia vahvuuksia ja itsetuntemusta sekä selkeyttää taivalta kohti mahdollisia tulevaisuuden unelmia. Pajan toiminnan ytimenä on oman hyvinvoinnin ja arjenhallinnan tukeminen, itseilmaisu ja ryhmässä toimiminen sekä tulevaisuuden suunnitelmien tekeminen ja jatkopolun löytyminen. Pajan lisäksi valmentajan kanssa sovitaan yksilötapaamisia tarpeen mukaan.

Jos pohdit olisiko paja sinulle sopivaa toimintaa, niin keskustellaan lähtökohdistasi ja tarpeistasi ja mietitään asiaa yhdessä. Ota yhteyttä soittamalla, sähköpostilla, viestillä Loisto pajan ohjaajaan Mariaan, puh. 050 449 3006, maria.karppinen@loistosetlementti.fi