Siirry sisältöön

Loisto setlementin kesä 2021

Kesäkuussa Loisto setlementin työntekijät kohtaavat nuoria taas kasvotusten kevään poikkeusajan jälkeen. Tarjolla on monenlaista kesäohjelmaa, jonka suunnittelussa on otettu huomioon erityisjärjestelyt niin, että osallistuminen on turvallista jokaiselle. Kiinnitämme erityistä huomiota tilasuunnitteluun, ryhmäkokoihin sekä hyvään hygieniaan. Kesällä toteutettava ryhmätoiminta toteutuu pääasiassa ulkotiloissa.

Tarjoamme myös yksilöllistä tukea, johon ajan voi varata suoraan työntekijöiltämme. Emme ole tyystin hävinneet myöskään digikanavilta: löydät meidät edelleen mm. Discordista ja osa toiminnoista jatkaa etäyhteydellä toteutettavaa sosiaalista nuorisotyötä myös kesäkuussa. Yksilötapaamiseen voi edelleen osallistua joustavasti myös etäyhteydellä.

 

Heinäkuussa siirrymme Kalliolan kesäkodille joka tiistai ja torstai! Kalliolan kesäkoti on idyllinen “kesämökki” Laajasalossa, johon pääsee kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla. Järjestämme kesäkotitoimintaa 6.7.-29.7.2021 välisenä aikana tiistaisin ja torstaisin klo 12-18. Kesäkodilla voi pelailla, saunoa, uida ja viettää kivaa kesäpäivää yhdessä muiden nuorten kanssa kunnioittavassa ja kohtaavassa ilmapiirissä. Tarjolla on myös yhteisruokailua jokaisena kesäkotipäivänä. Lisätietoja kesäkotitoiminnasta saat Poikien Talon vastaavalta ohjaajalta Kimmolta, p. 040 775 1549

Näin pääset kesäkodille:

Kalliolan kesäkodin osoite on Mankelipolku 8, 00840 Helsinki. Bussilla numero 89 pääsee Herttoniemen asemalta pysäkille Reposalmentie, josta on noin 1 kilometrin kävelymatka kesäkodille. Matkalla on kylttejä, ja ohjaajat opastavat nuoria matkan varrella.

 


Kesätoiminnan tarkemmat tiedot löydät toimintojemme nettisivuilta ja somekanavista

 

HELSINGIN TYTTÖJEN TALO
www.tyttojentalo.fi
tyttojentalo@tyttojentalo.fi
@tyttojentalohelsinki

ESPOON TYTTÖJEN TALO
www.espoontyttojentalo.fi
info@espoontyttojentalo.fi
@espoontyttojentalo

SILMU-TOIMINTA
www.silmutoiminta.fi
silmu@loistosetlementti.fi
@silmutoiminta

POIKIEN TALO
www.poikientalo.fi
poikientalo@poikientalo.fi
@poikientalo

SUA VARTEN SOMESSA-hanke
www.suavartensomessa.fi
@suavarten_official

SEKSUAALIVÄKIVALTATYÖ
www.tyttojentalo.fi/toiminta/seksuaalivakivaltatyo
www.poikientalo.fi/seksuaalivakivaltatyo

SEKSUAALITERVEYSTYÖ
www.tyttojentalo.fi/toiminta/seksuaaliterveys
www.poikientalo.fi/seksuaalineuvonta-ja-kasvatukset

ITÄ-PASILAN SOSIAALINEN NUORISOTYÖ
www.loistosetlementti.fi/ita-pasilan-sosiaalinen-nuorisotyo

SAUNALAHDEN TUKIASUNTOYHTEISÖ
www.loistosetlementti.fi/satu
@satu_loisto

KUNNIAKÄSITYKSIIN JA KONFLIKTEIHIN LIITTYVÄN TYÖN YKSIKKÖ (Sopu-työ & Bahar-hanke)
www.soputila.fi
@sopu_tyo

Olemme läsnä myös näkymättömille. Pyydämme mukaan, kuljemme rinnalla ja luomme nuorelle tilaa loistaa. #kohtaaminenmuuttaamaailmaa