Siirry sisältöön

Loisto setlementti Helsinki Priden yhteisökumppanina

Tänä vuonna olemme mukana peräänkuuluttamassa ihmisoikeuksia ja niiden kunnioitusta meille kaikille Helsinki Pride -yhteisökumppanina!

Osana virallista Helsinki Priden ohjelmistoa järjestämme nuorille yhteisöllisen Loiston Pride-pajan. Loiston sateenkaarevassa iltapäivässä luvassa grillailua, askartelua ja hengailua rennoissa merkeissä 10-28-vuotiaille torstaina 29.6 klo 15-18 Loiston sisäpihalla Hämeentie 13 A.

Helsinki Pridella on tänä vuonna 84 yhteisökumppania, jotka ovat mukana edistämässä yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa Pride-tapahtumassa. Yhteisökumppaneina on esimerkiksi järjestöjä, liittoja ja poliittisia toimijoita, joiden kautta Helsinki Pride -yhteisö vaikuttaa moninaisesti koulumaailmaan, asenteisiin ja työelämään.

“Päätämme kaikista kumppanuuksista arvojemme pohjalta. Odotamme kumppaneiltamme aitoa sitoutumista yhdenvertaisuuteen, halua edistää sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia Suomessa sekä valmiutta tarkastella ja korjata omaa toimintaa tarvittaessa. Kun päätös kumppanuudesta on tehty, olemme ylpeästi sitoutuneet yhteistyöhön”, kertoo Helsinki Pride -yhteisön puheenjohtaja Senni Moilanen Helsinki Priden tiedotteessa.