Siirry sisältöön

Soputyön verkkosivut uudistuivat ja käytössä uusi päivystysnumero

Sopu-työ auttaa kunniaan liittyvissä kriiseissä ja konfliktitilanteissa

 

Loisto setlementti ry:n Sopu-työ on työskennellyt kunniaan liittyvän väkivallan ennaltaehkäisemiseksi ja tukenut nuoria ja perheitä kunniaan liittyvissä kriisi- ja konfliktitilanteissa vuodesta 2012 lähtien. Sopu-työ & Bahar-hanke muodostavat Loisto setlementin Kunniakäsityksiin ja -konflikteihin liittyvän työn yksikön.

Toiminnan kohderyhmänä ovat henkilöt, joiden perheessä, suvussa tai parisuhteessa on ristiriitoja, jotka rajoittavat ja haavoittavat yksilöiden oikeuksia ja turvallisuutta sekä koskemattomuutta. Nämä ristiriidat voivat liittyä perheen, suvun tai yhteisön sosiaalisiin ja moraalisiin normeihin ja odotettuihin käyttäytymismalleihin. Kriisi- ja konfliktityön rinnalla tuetaan nuoria, jotka ovat irtautuneet tai joutuneet ulossuljetuiksi perheestään tai yhteisöstään kunniaan liittyvän konfliktin tai väkivallan takia.

 

Olemme julkaisseet uudistuneet nettisivut, josta löydät tietoa sekä ajankohtaisia uutisia kunniaan liittyvästä työstä Loisto setlementissä.

 


Uusi päivystysnumero palvelee arkisin klo 10-15

Soputyöntekijät tavoittaa jatkossa arkisin klo 10-15 numerosta 010 508 8830. Muina aikoina voit jättää vastaajaan viestin tai soittopyynnön, tai lähestyä sähköpostitse sopu@loistosetlementti.fi. Yhteystiedot löydät myös täältä!

💡 Ammattilainen! Ota rohkeasti yhteyttä soputyöntekijöihimme, jos haluat konsultoida kunniaan liittyvästä väkivallasta tai konflikteista. Keskustelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Käytämme tarvittaessa tulkkausta.