Siirry sisältöön

Save the date: #LaitaPariKuvaa -seminaari 29.9.2022

Suoraa puhetta somesta, seksuaalisuudesta ja seksuaalirikoksista!

Sua varten somessa järjestää torstaina 29.9. Klo 9–16 seminaarin aiheesta “Laita pari kuvaa” – lapsiin ja nuoriin kohdistuvat seksuaalirikokset somessa. Seminaari järjestetään Helsingin Suvilahdessa Tiivistämöllä.

Mitä somessa tapahtuu juuri nyt? Mitä ammattilaisen on hyvä siitä tietää? Seminaarissa kuulet nuorten ääntä suoraan kentältä ja saat ajankohtaista tietoa verkkovälitteisistä seksuaalirikoksista, niihin puuttumisesta sekä niiden ennaltaehkäisystä. Tilaisuudessa on runsaasti aikaa yhteiselle keskustelulle, kysymyksille ja ajatusten vaihtamiselle. Tehdään yhdessä somesta turvallinen! Seminaarin päättää erityistason seksuaaliterapeutti, luennoitsija, kouluttaja, somevaikuttaja ja tietokirjailija Marja Kihlström.

Seminaariin voi osallistua joko paikan päällä tai etänä. Paikan päällä osallistujille tarjotaan aamu- ja iltapäiväkahvit (lounas omakustanteinen). Paikkoja paikan päälle on rajattu määrä. Lue Tiivistämön esteettömyydestä täältä https://tiivistamo.fi/mika-tiivistamo/esteettomyys/ 

Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautuminen osoitteessa https://bit.ly/laitaparikuvaa 

Lyhyesti:
🤔 Mitä?: Sua varten somessa järjestää seminaarin lapsiin kohdistuvista verkkovälitteisistä seksuaalirikoksista
📍 Missä?: Helsinki, Tiivistämö (Kaasutehtaankatu 1, 00580 Helsinki)
📅 Milloin?: torstaina 29.9. Klo 9–16 (aamukahvit klo 8.30 alkaen) Ilmoittaudu viimeistään to 22.9.
❓ Kenelle?: kaikille aiheesta kiinnostuneille!