Siirry sisältöön

TIEDOTE: Loisto setlementin toiminta jää osittain tauolle 31.3.2020 asti koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi, yksilötapaamiset pyritään järjestämään mm. etäyhteyksillä

TIEDOTE: Loisto setlementin toiminta jää osittain tauolle 31.3.2020 asti koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi, yksilötapaamiset pyritään järjestämään mm. etäyhteyksillä

16.3. alkaen kaikki avoin kahvila- ja yhteisötoiminta, ryhmätoiminta sekä jalkautuva työ jäävät tauolle ainakin 31.3.2020 asti. Pyrimme tällä toimenpiteellä ennaltaehkäisemään koronaviruksen etenemistä.

Meille on kuitenkin ensisijaisen tärkeää, etteivät nuoret jää poikkeuksellisessa tilanteessa ilman tukea, ja siksi yksilötapaamiset ja psykoterapiatyö toteutetaan suurta varovaisuutta noudattaen. Suosimme myös yksilötapaamisissa ja psykoterapiatyön tapaamisissa etäyhteyttä, joihin pystymme järjestämään tietoturvallisen videoyhteyden tai esimerkiksi mahdollisuuden toteuttaa tapaaminen chatissa. Lisäksi työntekijämme ovat tavoitettavissa normaalisti puhelimitse, sähköpostitse ja whatsappissa.

Yhteistyö verkostojemme kanssa jatkuu etäyhteyksin: pyrimme järjestämään jo sovitut tapaamiset etäyhteydellä, jos se vain on mahdollista.

Niissä tilanteissa, missä etäyhteys ei ole mahdollista, olemme varautuneet turvaamaan tilamme tehostetulla siivouksella sekä ohjeistuksilla hyvään käsihygieniaan. Työntekijämme ovat saaneet selkeät toimintaohjeet ja pyydämmekin, että kaikki tiloissamme vierailevat, pieniäkin flunssaoireita kokevat henkilöt jäävät matalalla kynnyksellä pois sovituista tapaamisista.

Pyrimme kaikin tavoin siihen, että etäyhteyksilläkin toteutuvissa tapaamisissa jokainen tulee kohdatuksi, nähdyksi ja kuulluksi. Kiitos ymmärryksestä sekä yhteistyöstä! Tiedotamme heti, kun voimme palata kohtaamistyöhön normaalisti.

www.loistosetlementti.fi