Siirry sisältöön

Vantaan Poikien Talo-hanke käynnistyy syksyn 2021 aikana Koivukylässä

Vantaan Poikien Talo-hankkeen toiminta käynnistyy syksyn 2021 aikana Koivukylän avoimessa kohtaamispaikassa osoitteessa Karsikkokuja 17. Avoin kohtaamispaikka kokoaa alueen toimijat yhteen tarjoten monipuolista toimintaa sekä palveluita alueen asukkaille. Vielä Poikien Talo on hetken tyhjillään, mutta elokuussa hankkeessa aloittaneet hankevastaava Eero Lehtovirta sekä hanketyöntekijä Samuel Susilinna ovat tarttuneet toimeen ja lähteneet ideoimaan Poikien Talo toimintaa niin toiminnan suunnittelusta kuin tilojen sisustamisesta hankkeen kohderyhmän tarpeet huomioiden.

Poikien Talo -toiminta käynnistyy Vantaalla STEA:n myöntämällä kolmivuotisella hankerahoituksella. Pohjois- ja Itä-Vantaan alueilla toteutettavaa hanketta suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä Vantaan kaupungin nuorisopalveluiden kanssa ja sen tavoitteena on täydentää julkisen sektorin palveluita ja tavoittaa vantaalaisia poikia, jotka jäävät herkästi nykyisten palveluiden ulkopuolelle. Poikien Talon toteuttaman sukupuolisensitiivisen nuorisotyön tavoitteena on tuoda Vantaalla toteutettavaan nuorisotyöhön osaamista poikaerityisiin kysymyksiin poikien osallisuuden vahvistamiseksi, väkivallan ehkäisemiseksi ja poikien seksuaaliterveyden edistämiseksi.

Vantaan Poikien Talo on paikka, jonne 10-18-vuotiaat pojat ovat tervetulleita omana itsenään erilaisissa elämäntilanteissa. Talo on turvallinen yhteisö, jossa on erilaista mielekästä tekemistä sekä ammatillisesti ohjattua ryhmätoimintaa erilaisista teemoista, jotka voivat liittyä esimerkiksi tunnetaitoihin, väkivallan käyttöön ja -ehkäisyyn tai seksuaalisuuteen ja sukupuolen moninaisuuteen.

Vantaan Poikien Talon omat nettisivut löydät täältä!

Lisätietoja hankkeesta ja Poikien Talo-toiminnasta saat Vantaan Poikien Talon työntekijöitä Eerolta ja Samuelilta.

 

Yhteystiedot

Eero Lehtovirta, hankevastaava
p. 0505439889
eero.lehtovirta@loistosetlementti.fi

 

Samuel Susilinna, hanketyöntekijä
p. 0505439982
samuel.susilinna@loistosetlementti.fi