Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: yksilöpsykoterapeutti

Psykoterapeutti, haluatko olla osa yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivaa yritystä, jonka tavoite on edistää yhdenvertaisuutta, moniarvoisuutta ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta? Meillä Kandelassa voit keskittyä psykoterapiatyön tekemiseen ja me hoidamme työtäsi tukevat puitteet. Tarjoamme viihtyisien Helsingin Hämeentiellä sijaitsevien työtilojen lisäksi mahdollisuuden yhteiseen virkistäytymiseen ja kehittymiseen. Yhteisömme on ammattitaitoinen, avoin ja ihmisläheinen. 

Sinulla on mahdollisuus tehdä psykoterapiatyötä toiminimiyrittäjänä kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti tai työsuhteessa.  

Odotamme sinulta: 

  •  Valviran hyväksymää psykoterapeutin koulutusta (yksilöpsykoterapia) 
  • Kelan hyväksyntää kuntoutuspsykoterapian tarjoamiseen 
  • Sitoutumista setlementtiarvoihin 

Kandela on kolmen setlementin perustama valtakunnallinen terapia- ja työyhteisöpalvelujen ketju, jonka toiminta pohjautuu kansainvälisiin setlementtiarvoihin, joita ovat yhteisöllisyyden voimistavaan vaikutukseen uskominen, yksilön kunnioittaminen kaikissa tilanteissa sekä moninaisuuden arvostaminen. Toiminta on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumatonta. Yhteiskunnalliselta arvopohjalta toimivana yrityksenä Kandelan toiminta on voittoa tavoittelematonta. Kandelan taustayhteisöinä toimivat Loisto setlementti (Helsinki), Setlementti Tampere ja Vuolle Setlementti (Oulu). Nimi Kandela tarkoittaa valon voimakkuutta.  

Otathan yhteyttä ja jutellaan lisää! 

 

Lisätietoja: 

Päivi Korkeala, johtava psykoterapeutti
p. 050 337 4772
paivi.korkeala@loistosetlementti.fi  

www.kandela.fi
www.loistosetlementti.fi 

Työsuhteissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.