Toiminta

Sinä olet tärkeä!

Meille on tärkeää moniääninen maailma, jossa jokainen voi olla aidosti sellainen, kun on.
Tiedämme, että se ei ole yksinkertaista.
Tiedämme, ettei se voi aina toteutua kaikkien kohdalla.
Jos tunnet kaipaavasi elämääsi jotain, tule tutustumaan.

Kaikki me olemme erilaisia ja kaikilla on siihen oikeus. Haluamme, että sinä voit loistaa ja olla merkityksellinen myös toisille. Huolehdimme siitä, että meillä on turvallista ja jokainen kokee kuuluvansa porukkaan. Haluamme, että jokaisella on turvallista olla, mielekästä tekemistä ja paikka, johon kuulua.

Me Loisto setlementtiläiset haluamme nähdä ja kuulla sinut sellaisena, kuin olet. Lupaamme olla sinun puolellasi ja kulkea vierelläsi. Me annamme sinulle tilaa loistaa omalla tavallasi. Muista, että sinä olet tärkeä!

ESPOON TYTTÖJEN TALO

Tyttöjen Talo tarjoaa sinulle monipuolista tekemistä, syvällisiä pohdintoja ja rentouttavaa oleilua sekä eri ikäisten tyttöjen ja nuorten naisten seuraa. Meille voit tulla omana itsenäsi erilaisissa elämäntilanteissa.

Lue lisää >

HELSINGIN TYTTÖJEN TALO

Tyttöjen Talo tarjoaa sinulle monipuolista tekemistä, syvällisiä pohdintoja ja rentouttavaa oleilua sekä eri ikäisten tyttöjen ja nuorten naisten seuraa. Meille voit tulla omana itsenäsi erilaisissa elämäntilanteissa.

Lue lisää >

ITÄ-PASILA

Asutko Itä-Pasilan alueella ja olet 10-18 -vuotias? Tule mukaan toimintaamme! Itä-Pasilan asukastalolla kokoontuu viikoittain tyttö- ja poikaryhmiä, järjestetään avointa- ja harrastustoimintaa. Meillä voit osallistua myös erilaisiin retkiin, leireihin ja tapahtumiin.

Lue lisää >

SOPU

Sopussa teemme työtä nuorten, perheiden ja yhteisöjen kanssa, jossa esiintyy kunniaan liittyviä haasteita. Meihin voit ottaa yhteyttä, jos epäilet, että perheessä on väkivallan uhkaa tai, jos väkivaltaa on jo tapahtunut. Yhdessä selvitämme tilannetta turvallisesti niin, että kukaan ei joudu vaaraan.

Lue lisää >

POIKIEN TALO

Poikien Talon tarkoituksena on tukea sinua tavalla, jonka itse koet parhaaksi. Meillä voit viettää aikaa yhdessä muiden poikien sekä turvallisten aikuisten kanssa, keskustella itseäsi mietityttävistä asioista tai kokeilla ja opetella uusia taitoja.

Lue lisää >

SATU

SaTu-yhteisö on tarkoitettu 16-20-vuotiaille lastensuojelun asiakkkaana oleville nuorille, jotka tarvitsevat tukea itsenäistymisvaiheessa. Yhteisö sopii sinulle, jos haluat vertais-, yksilö- ja ryhmämuotoista tukea itsenäistymiseen.

Lue lisää >

LOISTO PAJA

Oletko työ- ja opiskelupaikkaa vailla oleva nuori, joka on kiinnostunut tapahtumajärjestämisestä ja kulttuurituotannosta? Loisto Pajan työpajatoiminta on juuri sinua varten!

Lue lisää >

TERAPIAPALVELUT

Loisto setlementin terapiapalvelut tarjoaa psykoterapiaa nuorille ja nuorille aikuisille. Psykoterapiassa voit käsitellä vaikeita kokemuksiasi luottamuksellisesti ja löytää niihin ratkaisuja.

Lue lisää >

SEKSUAALIVÄKIVALTATYÖ

Oletko kokenut seksuaalista häirintää tai väkivaltaa? Onko rajojasi rikottu? Sinulla on oikeus saada apua ja tukea tilanteeseesi. Älä jää yksin kokemuksesi kanssa, tule juttelemaan!

Lue lisää >

SILMU

Silmu -toiminta on sinulle nuori äiti, isä tai sellaiseksi tuleva. Kuunnellaan, keskustellaan, ideoidaan ja toteutetaan. Äiti, Isä ja Lapset, Yhdessä. Nuoren vanhemmuuden tueksi.

Lue lisää >