Siirry sisältöön

Avoin työpaikka: Hanketyöntekijä Sua varten somessa -hankkeeseen

Loisto setlementti ry hakee valtakunnallisen digitaalisen nuorisotyön hankkeen tiimiin täydennystä viimeiseksi hankevuodeksi. Tehtävä on määräaikainen hankkeen loppuun eli 31.12.2022 asti.

Sua varten somessa vähentää somessa tapahtuvaa, nuoriin kohdistuvaa seksuaalista häirintää, ahdistelua ja väkivaltaa. Nuorille tarjotaan tukea sekä annetaan nuorten omalla kielellä tietoa häirinnästä ja omista rajoista, ja heitä ohjataan tunnistamaan häirintätilanteita paremmin. Hanketyöntekijänä työsi painottuu nuorten kohtaamiseen ja tukemiseen somekanaviemme yksityisviestien puolella, somesisällöntuotantoon häirinnän ilmiöistä ja someturvataidoista, sekä etsivään sometyöhön. Kehität yhdessä etänä toimivan hanketiimin kanssa digitaalisen auttamisen malleja sekä tuotat tietoa ja materiaaleja niin nuorille kuin nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille.

Jotta voit loistaa Sua varten somessa hanketyöntekijänä

– sinulla on kokemusta haavoittuvassa asemassa olevien nuorten parissa työskentelystä

– toimit luontevasti eri digitaalisissa työympäristöissä sekä sosiaalisen median kanavissa ja tuotat sisältöä niihin

– sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, tykkäät työskennellä yhdessä muiden kanssa

– olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja idearikas

– olet valmis työskentelemään myös iltaisin

– sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta

Toivomme, että nautit uuteen ja kokeilevaan heittäytymisestä. Kaikkea ei tarvitse osata ja jokaista somealustaa hallita valmiiksi – tärkeintä on kiinnostus somessa tapahtuvaan häirinnän vastaiseen työhön sekä nuorten kokemusmaailman ja digitaalisen vuorovaikutusympäristön arvostaminen. Suhtaudut työhösi joustavasti mutta tunnistat omat rajasi. Arvostamme sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisen työotteen tuntemusta.

Työehdot

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työtehtävän ja innostuneessa ja osaavassa tiimissä. Haluamme, että saat loistaa työssäsi omana itsenäsi. Koulutamme henkilöstöämme työstä nousevien tarpeiden pohjalta ja tarjoamme työntekijöillemme työnohjausta. Työhyvinvointisi tueksi saat lisäksi lounas ja liikunta- ja kulttuuriedun sekä monipuoliset työterveyspalvelut.

Työtehtävä on määräaikainen hankkeen loppuun asti eli 31.12.2022. Työ alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2022. Työ sisältää säännöllistä iltatyötä. Työtä tehdään pääasiassa verkossa.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja palkkaus tässä tehtävässä on työehtosopimuksen mukainen G25. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen hyväksyttävä rekisteriote.

Tietoa meistä

Loisto setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton setlementtiyhdistys, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla ja verkossa. Loistossa työskentelee 50 työntekijää, joiden lisäksi joukkoamme täydentävät tuntityöntekijät sekä vapaaehtoiset. Toimintaamme ohjaavia periaatteita ovat sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisyys, osallisuus ja yhteisöllisyys.

Sua varten somessa -hanke (2020-2022) on valtakunnallinen digitaalisen nuorisotyön hanke, jota toteuttavat Loisto setlementti ry, Nicehearts ry ja Setlementti Puijola. Kolmevuotisessa kehittämishankkeessa luodaan mallia digitaalisen nuorisotyön jalkauttamiseen sosiaalisen median alustoille. Toiminnan kohderyhmä on 8-21 -vuotiaat, joita kohdataan nuorten suosimilla somealustoilla kuten Instagram, Tiktok ja Snapchat.

Hakeminen

Haku tehtävään on auki 25.1.2022 asti. Lähetä vapaamuotoinen, noin minuutin pituinen videohakemus sekä CV:si pdf-tiedostona osoitteeseen sonja.raunio@loistosetlementti.fi. Merkitse viestin otsikkoon “Työhakemus”. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun, jotka pidetään viikoilla 5 ja 6 hakijan asuinpaikasta riippuen joko Loisto setlementin keskustoimistolla Helsingissä tai etänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse tai sähköpostilla perjantaina 14.1. klo 10-12 Loisto setlementin työalajohtaja Sonja Raunio p. 050 552 3354 tai sonja.raunio@loistosetlementti.fi ja keskiviikkona 19.1. klo 12-15 Sua varten somessa hankepäällikkö Maria Talvitie p. 050 364 2103 tai maria.talvitie@loistosetlementti.fi.

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolisia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri-, tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. Rekrytoinnissa sovelletaan positiivista erityiskohtelua silloin, kun keskenään yhtä pätevistä hakijoista toinen edustaa aliedustettua ryhmää.

Tutustuthan ennen hakemista tarkemmin Sua varten somessa-toimintaan ja hankkeessa tuotettaviin sisältöihin:

Instagramissa: https://www.instagram.com/suavarten_official/

TikTokissa: https://www.tiktok.com/@suavarten_official

Twitterissä: https://twitter.com/suavarten

Vuoden 2021 lukuja: Sua varten somessa 2021 (adobe.com)

Hankkeen nettisivut: suavartensomessa.fi