Ammattilaiselle

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Loisto setlementin eri toimintamuotoihin ja tiloihin!

 

Tahdomme olla vaikuttamassa siellä, missä on yksinäisyyttä ja varmistaa, että meidän ovemme ovat avoinna ja kynnys tulla sisään on matala. Sitoudumme kulkemaan nuoren rinnalla riittävän pitkään.

Loisto setlementti on setlementtiarvoihin perustuva, sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla tekevä järjestö. Tavoitteenamme on, että jokaisella toimintamme piirissä olevalla nuorella on turvallista olla, mielekästä tekemistä ja paikka, johon kuulua. Huolehdimme siitä, että meillä jokainen voi tuntea kuuluvansa porukkaan ja kokea olevansa merkityksellinen myös toisille. Toimintaamme voi tulla matalalla kynnyksellä erilaisissa, haastavissakin elämäntilanteissa olevat nuoret pohtimaan omaan elämäänsä liittyviä asioita. Yksilön ainutlaatuisuus ja sen kunnioittaminen on meille kaiken toiminnan lähtökohta ja sitä toteutamme sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisellä työotteella.

Tarjoamme apua ja tukea sekä yksilöllisesti että ryhmätoiminnan kautta. Osallistua voi myös avoimeen toimintaan eli harrastusryhmiin, pienimuotoisiin leireihin ja työpajoihin, tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tutustu toimintaamme!

 

ESPOON TYTTÖJEN TALO

Tyttöjen Talo tarjoaa sinulle monipuolista tekemistä, syvällisiä pohdintoja ja rentouttavaa oleilua sekä eri ikäisten tyttöjen ja nuorten naisten seuraa. Meille voit tulla omana itsenäsi erilaisissa elämäntilanteissa.

Lue lisää >

HELSINGIN TYTTÖJEN TALO

Tyttöjen Talo tarjoaa sinulle monipuolista tekemistä, syvällisiä pohdintoja ja rentouttavaa oleilua sekä eri ikäisten tyttöjen ja nuorten naisten seuraa. Meille voit tulla omana itsenäsi erilaisissa elämäntilanteissa.

Lue lisää >

ITÄ-PASILA

Asutko Itä-Pasilan alueella ja olet 10-18 -vuotias? Tule mukaan toimintaamme! Itä-Pasilan asukastalolla kokoontuu viikoittain tyttö- ja poikaryhmiä, järjestetään avointa- ja harrastustoimintaa. Meillä voit osallistua myös erilaisiin retkiin, leireihin ja tapahtumiin.

Lue lisää >

SOPU

Sopussa teemme työtä nuorten, perheiden ja yhteisöjen kanssa, jossa esiintyy kunniaan liittyviä haasteita. Meihin voit ottaa yhteyttä, jos epäilet, että perheessä on väkivallan uhkaa tai, jos väkivaltaa on jo tapahtunut. Yhdessä selvitämme tilannetta turvallisesti niin, että kukaan ei joudu vaaraan.

Lue lisää >

POIKIEN TALO

Poikien Talon tarkoituksena on tukea sinua tavalla, jonka itse koet parhaaksi. Meillä voit viettää aikaa yhdessä muiden poikien sekä turvallisten aikuisten kanssa, keskustella itseäsi mietityttävistä asioista tai kokeilla ja opetella uusia taitoja.

Lue lisää >

SATU

SaTu-yhteisö on tarkoitettu 16-20-vuotiaille lastensuojelun asiakkkaana oleville nuorille, jotka tarvitsevat tukea itsenäistymisvaiheessa. Yhteisö sopii sinulle, jos haluat vertais-, yksilö- ja ryhmämuotoista tukea itsenäistymiseen.

Lue lisää >

LOISTO PAJA

Oletko työ- ja opiskelupaikkaa vailla oleva nuori, joka on kiinnostunut tapahtumajärjestämisestä ja kulttuurituotannosta? Loisto Pajan työpajatoiminta on juuri sinua varten!

Lue lisää >

ILMAISE ITSEÄSI

Haluatko ilmaista itseäsi iloisessa seurassa tai löytää uusia kavereita ja uutta suuntaa elämääsi? Tervetuloa mukaan Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hankkeen harrastusryhmiin!

Lue lisää >

SEKSUAALIVÄKIVALTATYÖ

Oletko kokenut seksuaalista häirintää tai väkivaltaa? Onko rajojasi rikottu? Sinulla on oikeus saada apua ja tukea tilanteeseesi. Älä jää yksin kokemuksesi kanssa, tule juttelemaan!

Lue lisää >

SILMU

Silmu -toiminta on sinulle nuori äiti, isä tai sellaiseksi tuleva. Kuunnellaan, keskustellaan, ideoidaan ja toteutetaan. Äiti, Isä ja Lapset, Yhdessä. Nuoren vanhemmuuden tueksi.

Lue lisää >