Ammattilaiselle

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Loisto setlementin eri toimintamuotoihin ja tiloihin!

 

Tahdomme olla vaikuttamassa siellä, missä on yksinäisyyttä ja varmistaa, että meidän ovemme ovat avoinna ja kynnys tulla sisään on matala. Sitoudumme kulkemaan nuoren rinnalla riittävän pitkään.

Loisto setlementti on setlementtiarvoihin perustuva, sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla tekevä järjestö. Tavoitteenamme on, että jokaisella toimintamme piirissä olevalla nuorella on turvallista olla, mielekästä tekemistä ja paikka, johon kuulua. Huolehdimme siitä, että meillä jokainen voi tuntea kuuluvansa porukkaan ja kokea olevansa merkityksellinen myös toisille. Toimintaamme voi tulla matalalla kynnyksellä erilaisissa, haastavissakin elämäntilanteissa olevat nuoret pohtimaan omaan elämäänsä liittyviä asioita. Yksilön ainutlaatuisuus ja sen kunnioittaminen on meille kaiken toiminnan lähtökohta ja sitä toteutamme sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisellä työotteella.

Tarjoamme apua ja tukea sekä yksilöllisesti että ryhmätoiminnan kautta. Osallistua voi myös avoimeen toimintaan eli harrastusryhmiin, pienimuotoisiin leireihin ja työpajoihin, tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tutustu toimintaamme!