Loisto keskellä Hämeentien uudistusremonttia – tervetuloa siitä huolimatta!

Ensi viikon maanantaina 4.3. alkaa Hämeentien uudistusremontti, joka kestää arviolta vuoden 2020 loppuun asti. Hämeentie muutetaan Siltasaarenkadun ja Helsinginkadun välillä jalankululle, pyöräilylle, busseille, ratikoille ja takseille tarkoitetuksi kaduksi. Yksityisautojen läpiajo loppuu kokonaan.

Rakentamisella on monenlaisia vaikutuksia alueella asioiville. 4.3. alkaen autolla ei pääse enää ajamaan Hämeentien läpi. Pihoille ajaminen, huolto- ja pelastusajot sekä jakeluliikenne jatkuu kuitenkin normaalisti remontista huolimatta. Ratikat eivät enää aja Loiston vierestä eli tähän kannattaa varautua, kun suunnittelet vierailua toiminnoissamme.

Remontista löytää poikkeuksellisen hyvin tietoa ja pyrimme omalta osaltamme tiedottamaan sen vaikutuksista toimintaamme, jotta meille on edelleen helppoa ja turvallista tulla. Remontti vaikuttaa erityisesti seuraavissa toiminnoissamme vieraileville: Loiston keskustoimisto, Loisto paja, Helsingin Tyttöjen Talo, Silmu-toiminta, Loiston terapiapalvelut sekä Nuotti-valmennus.

Mistä saat tarkempaa lisätietoa?
Facebook: www.facebook.com/uusihameentie

Verkkosivut: www.hel.fi/uusihameentie

Joukkoliikenteen poikkeukset: www.hsl.fi ja www.reittiopas.fi