Avoin työpaikka: Ohjaaja Helsingin Poikien Talolle (Paikka auki)

Haemme Helsingin Poikien Talolle ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2024 saakka osana sosiaali- ja terveysministeriön Paikka auki-avustusohjelmaa. Työsuhde alkaa yhteisen sopimuksemme mukaan vuoden 2024 alkupuolella.

Työ sisältää 10–28-vuotiaille kävijöille tarkoitetun ryhmä- ja yhteisömuotoisen toiminnan ohjaamista, yksilöllistä tukemista ja neuvontaa, oppilaitos- ja verkostoyhteistyötä sekä muita tehtäviä sosiaalisen nuorisotyön kentällä.

Mitä odotamme sinulta?

Sinun tulisi olla alle 30-vuotias työtön työnhakija tai osatyökykyinen henkilö sosiaali- ja terveysministeriön Paikka auki-avustusohjelman tavoitteiden mukaisesti. Sosiaalialan koulutustausta ei ole välttämätön, mutta toivomme sinulta kokemusta nuorten kanssa tehtävästä työstä ja ymmärrystä poika- ja mieserityisistä ilmiöistä. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa. Voit kertoa muusta osaamisestasi työhakemuksessasi.

Helsingin Poikien Talosta – www.poikientalo.fi

Helsingin Poikien Talo on vuonna 2011 alkunsa saanut Loisto setlementti ry:n toimintayksikkö, joka tukee 10–28-vuotiaita poikia, miehiä ja sukupuoleltaan moninaisia nuoria sosiaalisen nuorisotyön avulla. Poikien Talon toimintamuotoja ovat yksilöllinen tuki, avoin toiminta, harrastus-, tuki- ja taitoryhmät, seksuaaliterveys- ja seksuaaliväkivaltatyö sekä oppilaitoksissa tapahtuva tunne- ja vuorovaikutustaitovalmennus.

Loisto setlementti ry:stä – www.loistosetlementti.fi

Keväällä 50 vuotta täyttävä Loisto setlementti ry on setlementtiyhdistys, joka tekee sosiaalista nuorisotyötä pääkaupunkiseudulla. Sen sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisesti toteutettaviin palveluihin kuuluvat Helsingin ja Vantaan Poikien Talon lisäksi muun muassa Espoon ja Helsingin Tyttöjen Talot, Sua varten somessa-toiminta, Sopu-työ ja Silmu-toiminta.

Palkkaus ja hakuohjeet

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka on G23.

Lähetä vapaamuotoisen työhakemuksesi ja CV:si 12.1.2024 mennessä osoitteeseen kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi.

Haastatteluihin kutsuttaville ilmoitetaan henkilökohtaisesti 15.1. alkavalla viikolla.

Lisätietoja

Kimmo Saastamoinen, vastaava ohjaaja, p. 040 775 1549 (paitsi 5.–12.1.)
kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi

Veli-Pekka Kilpala, työalajohtaja, p. 050 556 0277 (vain 8.–12.1.)
veli-pekka.kilpala@loistosetlementti.fi