SushiJoogaa

Yleensä ihmiset tekevät ruokaa siksi, että he aikovat itse syödä sitä. Aina ei tarvitse lähteä sillä asenteella liikkeelle vaan välillä voi tehdä toisille sellaista ruokaa mistä ei itse pitäisikään. Minun intohimoni on ruoanlaitto ja varsinkin sushien tekeminen. Joita en edes itse syö.

Rakastan näpertelyä, joten juuri siksi olen löytänyt intohimon sushien valmistamisesta. On todella vapauttavaa, kun voi vain kuunnella musiikkia ja rullata makirullia bambumaton avulla. Ei tarvitse miettiä mitään, kun yksi toisensa jälkeen valmistuu uusi sushirulla. Kuten joillekin esimerkiksi jooga on keino rentoutua ja saada ajatukset pois arkielämästä, niin minun kohdallani sushit ovat sitä ”joogaa”.

Kuultujen puheiden vuoksi luulin itsekin aluksi, että sushien valmistaminen olisi erityisen vaikeaa. Oikeasti se on todella helppoa! Bambumatto ja onnistunut riisi o kaiken a ja o, mutta muuta erityistä siihen ei tarvita, kunhan vain antaa mielikuvituksen laukata! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos pidät näpertelystä.

Ja vaikket itse pitäisi susheista, niin aina voit ilahduttaa muita.

– Isa