Yrityksille

Tue toimintaamme yrityksellesi sopivalla tavalla

Etsitkö mahdollisuutta tehdä hyvää ja kantaa yhteiskuntavastuuta merkityksellisellä tavalla? Haluaako yrityksesi olla mukana tukemassa nuorten hyvinvointia? Yhteistyö Loisto setlementti ry:n kanssa avaa yrityksellesi mahdollisuuden yhteiskuntavastuun kantamiseen ja merkityksellisen työn tekemiseen auttamalla lapsia, nuoria, lapsiperheitä, yhteisöjä sekä erityisryhmiä. Voitte lahjoittaa käyttöömme arvokasta osaamistanne. Vapaaehtoistoiminnan kautta voitte tehdä yhdessä hyvää, saada uudenlaista sisältöä ja merkitystä työhönne sekä lisätä yhteishenkeänne hyvän asian puolesta.

Asiantuntijakumppanina voit lahjoittaa meille työpanostanne tai osaamistanne. Voitte kohdentaa apunne halutessanne tiettyyn Loisto setlementti ry:n yksikköön tai projektiin. Asiantuntijakumppanimme ovat toteuttaneet nuorille esimerkiksi erilaisia työpajoja, läksykerhoja, ”miten minusta tuli minä”-iltoja, pesseet talkootyönä ikkunoita tai leiponeet kakkuja, tehneet editointeja, taittotyötä ja sparranneet meitä viestinnässä. Kaikki tämä on meille äärimmäisen tärkeätä ja auttaa meitä keskittämään resurssejamme lasten ja nuorten kanssa tehtävään työhön.

Mikäli haluat tutustua lahjoitusmahdollisuuksiin yrityksenä, voit lukea lisää täältä.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä: loisto@loistosetlementti.fi tai suoraan siihen toimintoon, johon haluat olla antamassa työpanostasi!